Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piha v podbříšku

Od: karel2 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
dnes jsem se oholil a zjistil jsem jakou mám pihu v podbříšku, měl jsem ji i v dětství akorát byla menší. Mám to řešit u knižního lékaře? Jak jsem se teď oholil, začala trošku téci krev, jinak piha má cca.3mm. Nebolí nesvědí, je hladká a je mírně vystouplá, vůbec jsem o ní nevěděl.
Je potřeba s tím jít urychleně na kožní?
Děkuji za rady.

Piha v podbříšku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Skoro bych řekla, že by to kožní lékař měl vidět, pokud možno brzy - když pro nic jiného, pak pro váš klid. Při objednávání nezapomeňte udat, že je větší a krvácí.

vhj
Ona asi krvácí, protože si ji nariznul ziletkou při holení.

rada1
hodnocení

1x

Piha vystupuje nad povrch a je tmavší barvy. Kožní vás možná pošle na vyříznutí,ale nebojte,budete mít potom pokoj.A jizva bude úplně neznatelná.

hodnocení

1x

Rozhodně s tím pryč ! Může z toho být rakovina kůže !

111®
hodnocení

0x

no jo oholil se a zarostl mu chup

karel2
hodnocení

Nařízl jsem tu pihu žiletkou, jinak nekrvácí

hodnocení

0x

Na kožním kouknou a hned budete vědět co a jak. Udelala se mi taková na předloktí a bylo mi řečeno, že to nic není. Já se na tu vaši také koukla, ale i kdybych byla kožní lékařka, na dálku bych nepoznala, jestli je to bezvýznnamné nebo je to rakovina kůže. Objednejte se na kožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]