Dobrý den, dnes jsem se oholil a zjistil jsem jakou mám pihu v podbříšku, měl jsem ji i v dětství akorát byla menší. Mám to řešit u knižního lékaře? Jak jsem se teď oholil, začala trošku téci krev, jinak piha má cca.3mm. Nebolí nesvědí, je hladká a je mírně vystouplá, vůbec jsem o ní nevěděl. Je potřeba s tím jít urychleně na kožní? Děkuji za rady.
Skoro bych řekla, že by to kožní lékař měl vidět, pokud možno brzy - když pro nic jiného, pak pro váš klid. Při objednávání nezapomeňte udat, že je větší a krvácí.
vhj
Ona asi krvácí, protože si ji nariznul ziletkou při holení.
Na kožním kouknou a hned budete vědět co a jak. Udelala se mi taková na předloktí a bylo mi řečeno, že to nic není. Já se na tu vaši také koukla, ale i kdybych byla kožní lékařka, na dálku bych nepoznala, jestli je to bezvýznnamné nebo je to rakovina kůže. Objednejte se na kožní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.