Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje gynekoložka nedodržuje ordinační hodiny

Od: olinka* odpovědí: 6 změna:

Byla jsem den dopředu telefonicky domluvená se svoji gynekoložkou na prohlídku. Objednala mne na 8h.ráno na druhý den. Zrovna jsem měla po noční a tak jsem z práce rovnou vyrazila druhý den ráno k ní do ordinace. Bydlím na vesnici, tak jsem šla pěšky v mrazu 3km. nevyspalá z noční. Když jsem tam přišla přesně ve smluvenou dobu, tak tam nikdo nebyl a čekala jsem na ní 30 min.venku. Myslela si, že má zpoždění, ale ona se na to úplně vykašlala přijít do ordinace. Po mých zkušenostech se přidaly též moje kamarádky, kteří tvrdí, že paní doktorka nedodržuje vůbec ordinační hodiny a chodí do ordinace, jak se jí zachce podle nálady. Nejhorší je domluvená schůzka bez omluvy a dlouhé čekání v mrazu venku. Tak jsem šla na gynekologické oddělení do nemocnice a tam mi vynadali, že pohotovost je jen ve vyjímečných případech. Jak mám jít k mojí gynekoložce, když kašle často na svojí práci a není tam? Asi zaspala nebo ji vadil ranní mráz, nevím. Štve mne zbytečná cesta v době, kdy má ordinovat a to ráda dělá často holubník z pracovní doby, kterou tam má jasně napsanou na tabuli.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud se to stává častěji, změňte gynekologa. Poptejte se známých na doporučení jiného nebo se obraťte na svoji pojišťovnu, aby Vám doporučili jiného gynekologa tam.

hodnocení

3x

No...tak si asi budete muset najít jiného lékaře.

Nic jiného se asi poradit nedá.

aj
hodnocení

3x

nemáte auto,že¨nemůžete zajet k jiné doktorce?Není to jediná doktorka,co si dělá z práce holubník.Přihodí se mi občas to samé.Řekl bych jí na rovinu,at si nedělá z lidí srandu.Že jste po noční.Našel bych si jinou normální doktorku a ne takovou sůvu

hodnocení

0x

Můžete se zkusit dohodnout s lékařkou nebo sestrou, zda by vás nemohly o zrušení termínu informovat třeba sms, můžete si stěžovat na ČLK - lkcr.cz/... - a jak bylo uvedeno, máte možnost změny. Výběr je na vás.

A jen na okraj - sice vás chápu, ale dokud neznáte pravé důvody, proč paní doktorka nechodí do práce pravidelně, asi není vhodné ji jakkoli obviňovat.

pecenkav*

Naopak, je to vhodné, vynadat jí, pokud má problémy, má to dát vědět, pokud by se tak zachoval pacient, tak by taky dostal vynadáno a u některých jsem už zažil i to, že chtěli po pacientech platit za zbytečný čas lékaře v ordinaci při nedostavení se pacienta na objednaný čas.

liska*
hodnocení

0x

Já bych té doktorce napsala dopis, ve kterém bych popsala tuhle situaci a doporučila jí, aby si příště s sebou brala čísla na mobil objednaných pacientek a ty eventuelně informovala o svém zpoždění. Že Vám je líto ztraceného času při marných pochodech mrazem k zavřené ordinaci. A klidně přiznejte, že jste měla vztek, protože právě u lékaře by člověk čekal odpovědnost. A hledejte si zároveň jiného gynekologa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]