Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam doma zavesne kyblicky, kupovali jsme je pred x rokama v ikei a byli urcene na pribory, ty uz tam nedavame a ted nevim co do nich. Chtela jsem do nich neco zasadit jenze jsou na takovym miste kde neni tolik svetla a kytky tam uvadaji. Nepada vas neco co by se do nich dalo dat?
Omlouvam se za spatne zarazeni prispevku, asi jsem se premackla a nevsimla si toho,
Záleží jaký jste typ a jak vypadá kuchyněmůže v nich být:
- sezoní dekorace s umělými květy,vajíčky,vánočními ozdobami...prostě naaranžovat co je zrovna za období.
-(mě se líbí nejvíce) obyčejné šišky a klidně i přelakované přírodně nebo moderně barevně at se barevně hodí ke kuchyni
- stejně tak vrbové(kudrnaté)proutí nebo jiné větve, klidně i nabarvené nebo barevnou slámu/trávu(dá se koupit),umělé větévky s květy
- klasický ozdobný bodlák nebo kytička slaměnek.
- staré dřevěné vařečky třebai nabarvené nebo staré pastelky
- já mám v kyblíčku nasypané barevné čajové svíčky,přes zimu často používám jinak jsou jako dekorace
- známá oháčkovala staré hříbky na štupování ponožek,dala jim nové kabátky a vypadaly skvělev kuchyni vypadají supr nebo je stačí pomalovat.
V první řadě si uvědomte, jestli kyblíček musí být stále na jednom místě. Vy ho můžete stavět nebo věšet na různá místa, tedy i na světlo. Jestli chcete živé kytky, pak je do kbelíčku postavte i s květináčem, nejlépe ještě na kamínky. Kytička, bylinka, bude mít drenáž a nebudou ji hnít kořínky, když přelijete. Když použijete sušené přírodniny, Lucie vám, pro inspiraci, dala několik krásných nápadů. V květinářství prodávají neuvěřitelné sušené kytky a také krásné doplňky právě pro takové aranže. Klidně podle ročního období. Nemusí být stejné na celý rok.
...ještě něco pro inspiraci...
- také korkové zátky nevypadají špatně
-ted hodně letí ty led svítící koule,dají se levně koupit snad všude ve všech velikostech
-umělé květy,dřevené hříbečky,kytice z větví,bodláky,suché makovice
-no a třeba i staré pečivo,takový tvrdý rohlík je také v kuchyni dekorací
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.