Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopravní informace

Od: ridic odpovědí: 8 změna:

Než se vydám na delší cestu autem, tak se obvykle dívám na dopravní situaci na trase kterou mám v plánu absolvovat.

Často jsem k těmto informacím využíval i tyto webowé stránky: doprava.idnes.cz/...

Ale poslední dobou zjišťuji, že jsou tyto dopravní informace, slušně řečeno, k ničemu. Aktuální zprávy se tam objeví jen zřídka a neúplné, ale "aktuální"dopravní nehody jsou tam i z listopadu minulého roku,

Proč to tak je nevím, ale ptám se, jaké máte zkušenosti s jinými webowými stránkami, je něco na co se dá spolehnout, když plánuji nějakou delší cestu autem po ČR?

doplněno 04.02.18 15:01:

Děkuji za odpovědi.

Waze znám, měl jsem ji dříve v mobilu. Ale rád bych upřesnil otázku - měl jsem na mysli nějakou spolehlivou internetovou stránku, kterou bych mohl, dříve než vyrazím na cestu, prohlédnout na notebooku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejezdím podle on line dat, páč je v telefonu nemám. Den dopředu se připravím podle

dopravniinfo.cz/...

popřípadě zavolám on line pro info.

Taky jsem se dřív bál používat data na mobilu, že to bude pálka, ale jsou to částky třeba 3 koruny za den. Takže Vám radím, zkuste to na pár dní a uvidíte.

mopet*
hodnocení

4x
Já sice jezdím podle waze, ale když se chci podívat jdu na stránky dopravniinfo.cz. Tam ti je i s dalnicnima kamerama a dopravnima dalnicnima cedulema

hodnocení

3x

Přesně jak píše mopet - i já jezdím denně podle ´Waze a už mockrát mi pomohl vyhnout se zácpě. Případně - pokud Vám Wze z nějakého důvodu nevyhovuje, jsou poměrně slušné dopravní info i na Google maps

mil®
hodnocení

3x

Taky koukám na - dopravniinfo.cz/... a v mobilu na Bezpecne cesty.cz.

asde
hodnocení

0x

Jakou má dejme tomu 2 hodinová jízda autem spotřebu dat při použití google maps nebo waze? Pokud bych jezdil denně, nebudu mít po pár dnech data na nule? Díky

Taky jsem dřív spotřebu dat u Waze sledoval - jezdím podle něj i zahraničí a vychází to +- 1MB na 100km - což je rozhodně přijatelné. Navíc roaming se už neplatí- tak pohoda...

danys*
hodnocení

0x

Jak zde bylo uvedeno, také jezdím podle google map a nedám na ně dopustit! Je to propojené i s waze, vždy si stačí zadat trasu do navigace a bez problémů se vyhnu kolonám a rovnou mě to přesměruje na jinou nejrychlejší cestu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]