Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu se udělat

Od: dante odpovědí: 19 změna:
Dobrý den mám dotaz. S moji partnerkou mýváme sex. Není špatn ale mám problém s erekcí strašně dlouho mě trvá než se udělám a moji přítelkyni to strašně mrzí. Co dělám špatně? Měníme polohy aji tempo a furt se nemůžu udělat. Co stím mám dělat? Děkuji moc za odpověď

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A orgasmu dosáhneš? Čemu říkáš strašně dlouho? Spousta chlapů by dala nevímco za to, aby zabránila předčasnému vyvrcholení a oddálila ejakulaci.

Jestli to skutečně trvá "strašně dlouho", je třeba intenzivní předehru, dráždění penisu partnerkou ručně, zapojit orální sex (tzv. "kouření") a hlavně: nesoustředit se na to, že to "pořád nejde". Psychická zábrana může být velmi podstatná.

dante
hodnocení

Ano orgasmu dosáhnu ale jen nachvíly zápětí hned zmizí.Sex mi trvá hodinu než to přeruší partnerka protože už nemůže.Děkuji za radu určitě to vyskoušíme to dráždění

Co je spatne na Ano orgasmu dosáhnu ale jen nachvíly zápětí hned zmizí? Vzdyt orgasmus netrva dobu:-/

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, vypněte si mobil a hlavu, resp. v hlavě myslete jen na to milování a na nic jiného. Mělo by se dostavit vzrušení (nejlépe z té partnerky), s ním výborná erekce a až "uděláte" partnerku (a ještě bude nějaký čas na milování), tak by už mohlo být to vyrcholení. Myslím, že u muže není ta poloha pro vyvrcholení tak důležitá jako u partnerky, tak snad raději vnímejte její tělo (pokud jste "na holky" a nikoliv "na kluky"). Jak Vám funguje masturbace? Není partnerka dole volnější nebo nemáte menší penis? Zdravím!

doplněno 04.02.18 10:57:

dante - možná se partnerka nechá jen obsluhovat a leží jako špalek. Řekněte jí, kam má sáhnout a ono to půjde.

doplněno 04.02.18 11:03:

danta - s masturbací problém nemáte, tak po té hodince marného "hoblování" použijte svou ruku.

dante
hodnocení

:D sem hetero a při milování vnímám její tělo její dech pohyb ale pořád nic
dante
hodnocení

S masturbací nemám problém

pb®
hodnocení

0x
Nehonit si ho, vůbec. A dát si pauzu v sexu. Nějak se mi nechce věřit, že by to po 14ti dnech nešlo samo. No a taky nepíšete věk. Ve vyšším věku se může stát, že se nejen neuděláte, ale ani se vám nepostaví, jakkoliv si budete namlouvat, že jste ještě mladík.
dante
hodnocení

Sem mladej 94ročník.honim si ho asik 1 za tyden nekdy ani to ne

eulalie*
hodnocení

0x

Třeba jste přesexován. Každý není takový machr, aby mohl desetkrát za noc...

dante
hodnocení

Kdy by 10x za noc tak to pochopím ale mi máme jen jedno kolečko

hodnocení

0x

A partnerka v pohodě? Ne nadarmo se říká, která si ho nepostaví, ta si ho ani nezaslouží. Což se dá samozřejmě vztáhnout i na vyvrcholení.. možná zkusit jinde, jestli se bude problém také opakovat? Píšete že sex není špatný...

dante
hodnocení

Sex není špatný a partnerka si ho dokáže postavit a niž by se ho pořádně dotkla

hoststary*
hodnocení

0x

odpovězte si sám: váš věk? zdravotní stav? vyčerpávající aktivity? atd.?

sebod*
hodnocení

0x

Jsi mladý a k Tvému mládí to patří. Za pár let na to budeš s nostalgií vzpomínat . ;)

U Tebe už teď ale bude blok spíš psychický než fyzický. Prostě jak se jiní bojí, že budou hned, tak Ty se bojíš, že to bude trvat. Musíš jít do akce již notně napružený a vzrušený.

cicky
hodnocení

0x

A co změna partnerky? Třeba za partnera!

liska*
hodnocení

0x

Někdo se tu ptal na Váš věk a zdravotní stav. Neuvádíte. Obecně častěji tyto problémy mají muži se srdečně cévními a plicními problémy. Tím pádem i silní dlouhodobí kuřáci. Než začnete něco podpůrného brát, tak by stálo za to interní vyšetření.

lisko! Je ročník 94 (psáno nahoře) a zdravotní problémy patrně nemá, protože se o nich nezmiňuje.

ben®

liska - čtěte pozorněji. Tazatel je ročník 1994 a problém nemá s erekcí, takže cevní problém asi nemá. On má problém, jak tu erekci zdárně ukončit.

liska*

Aha, už to vidím, to bylo podstatně níž a já četla jen dotaz a pár modrých políček. Sorry. I tak to ale zcela nevylučuje interní problém. Zažila jsem stejné u třicátníka. Asi bude dobré, když se tazatel obrátí na sexuologa. Tady se můžeme leda domnívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]