Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je mi 63let. Prodělal jsem nemoci srdeční arytmii plícní embolii a epileptický záchvat. Z léku beru godasal a cordarone. Dnes se mi k ránu stalo že jsem se začal bylo to krátkou dobu jako by jak kdybych se měl postupně odpařit nevím jak to lépe popsat. Máte stím zkušenost co mohlo nastat v organizmu? Děkuji.
S tímhle tu má sotva někdo zkušenosti, to chce konzultovat s lékařem nebo lékárníkem. Oni mají za úkol sledovat vedlejší účinky léků a jejich interakci. Taky proto bývá kontakt na výrobce v příbalovém letáku.
Měřil jste si v tu dobu tlak? Mohla tm být skoková změna, což je po ránu častější.
Nezabýváte se amatérsky "astrálním cestováním"? ...postupně se odpařit...co říkají příbalové letáky u vašich léků?
Dobrý večer.
Godasal je na ředění krve,že?
Ten bere můj příbuzný a je s ním spokojen.
Ovšem,dívala jsem se teď na příbalový leták toho Cordarone a nežádoucí účinky se mi nelíbí.
Měl byste co nejdříve navštívit svého ošetřujícího lékaře a povědět mu o Vašem dnešním neg.stavu.
Medikaci Vám upraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.