Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadaná kamarádka

Od: lukasgroma odpovědí: 13 změna:
Zdravím.. Mám takový problém, jaksi jsem se zamiloval do jedné dívky, ale tak, jako ještě do nikoho předtím.. A tady přichází ten problém.. Ona je zadaná a já nevím jak si s tím mám poradit.. Protože na ni myslím každý den, celý den.. Když jsme spolu venku tak jsem šťastný a zároveň smutný, protože vím, že na to ji získat je už pozdě.. Neumím se moc nějak dojemně rozepisovat tak mě za to prosím neukamenujte.. Já jenom opravdu nevím co s tím mám dělat nebo komu se s tím mám svěřit a tak doufám, že mi snad vaše odpovědi pomůžou.. Díky.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zadaná není vada. Musíš být milejší, pozornější, vtipnější, zábavnější než ten její a třeba budeš za chvíli zadaný taky.

hodnocení

4x

Strašně mě tady baví sledovat názory některých přispěvatelů:) Jak by vám bylo, kdyby ta slečna byla zadaná zrovna s vámi;) Taky by jste mu radily..ale to nevadí že je zadaná/vdaná, prostě to zkus a pak bude zadaná třeba s tebou. Stačí být jen pozornější, vtipnější, atd atd..*smich* Ale být takovýhle při "lovení" dam, to vám asik nevydrží dlouho pánové že? Takže pak zas přijde nějaký pozornější, vtipnější...a vy se můžete jít zase klouzat. A co třeba takhle ty dámy? Neměly by taky trošku se v tom vztahu snažit si udržet toho svojeho a ten jejich vztah? Nebo jen čekají na další vtipné kašpárky, kteří jim předvedou lepší divadlo?

an*

Není třeba vidět všechny slečny černě. Jestli jí to s tím jejím klape, pozvání odmítne a je to vyřešené. Aspoň každá správná holka to udělá. Nějaký kašpárek na ni dojem neudělá.

No uplně všechny holky v tomhle černě nevidím..ale co to tak sleduji, je jich většina. Prostě dnešní konzum..přijde nějaký hezčí, neokoukaný, prostě nový a ženské nehledí nalevo napravo, že doma někoho mají, na to prostě uplně zapomenou a mají v očích jen tohodle prince. Sleduju to dnes a denně a moc dobře mi tedy z toho není. Ta hrstka holek, co to mají jinak..ty nějak nevidím..jsou zalezlé v seníku nebo ve sklepě?:)

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Záleží také na tom, jak moc ta dívka je zadaná. Předpokládám, že není vdaná, že. Ale jen prostě s někým chodí. Co to znamená, když jste spolu venku? Jakože chodí zároveň i s vámi? Nebo jste venku společně se svými přáteli? Podle mě, dokud není dívka pod čepcem a s dětmi, tak si klidně o ni usilujte, co vám síly stačí. Pak by to bylo jen rozbíjení rodiny. Ale ve vašem případě, kdy možná dívka jen s někým jakože chodí, se meze snažení nekladou. Prostě kdo je lepší, ten vyhraje. Toť můj názor. Tak to tak nehroťte a snažte se.

iz*
hodnocení

2x

Lukáši, je dobře, že se neumíte "dojemně rozepisovat" a jestli mohu radit, ani se to neučte.

Jak se budete cítit, až budete mít partnerku a někdo se začne pokoušet ji získat? Važte si pěkného kamarádského vztahu a nepokoušejte se kamarádství nějak "překlápět".

doplněno 04.02.18 15:30:

Nesouhlasím s ostatními odpověďmi (částečně s výjimkou Merneta). Některé věci se podle mne dělat nemají. Zdá se mi, že si nikdo nepředstavil na místě dívčina partnera sebe...

Lukáši, jestli svou kamarádku máte rád, přejte jí její vztah a nesnažte se jej narušit.

lukasgroma
hodnocení

Vy jste to jaksi nepochopili.. Já mu ji nechci přebrat.. Nejsem hajzl.. Já jen nevím jak se s tím mám vyrovnat..
iz*

Já jsem asi reagovala spíše na předchozí odpovědi než přímo na otázku.

Musíte tomu dát čas. Možná by Vám v první době mohlo pomoci trochu omezit setkávání s kamarádkou a více se věnovat různým koníčkům, schůzkám s dalšími kamarády, ... Ale ani to pro Vás nebude snadné.

Nějakou "univerzální" radu asi nikdo z nás mít nebude.

kohejlan*
hodnocení

2x

Naprosty souhlas s Eulalii. Pokud divka neni pod cepcem a nebo nezije na hromadce s otcem jejiho ditete, usilovani je povoleno. Taky zalezi na tom, kolik je vam a divce let - mozna, ze jste oba jeste skolaci, co my vime - to by situaci menilo uplne a chtit s nekym zadanym chodit by byla vec uplne normalni.

hodnocení

1x

No máš dvě možnosti, bud se budeš snažit odmilovat se, což jde dost ztuha, nabo začneš polehoučku usilovat o její přízeň, dej s ní řeč, ale žádné velké vnucování. Mluv s ní o něčem, co jí baví, když by se dařilo, nenásilně i zkus někam pozvat, na procházku, do kina.

an*
hodnocení

0x

Jak píše Maky. Pomaloučku to zkoušej, protože to, že někoho má, ještě neznamená, že on je ten pravý a že jim to klape. Kdyby zjistila, že jsi pro ní vhodnější partner, může se s tím prvním rozejít.

Za pokus to stojí, jestli ji máš opravdu rád. Kdyby tě odmítla, tak se na ni pokus brzo zapomenout.

Každopádně když nic nezkusíš, nebudeš nic vědět a později můžeš litovat.

hodnocení

0x

Můžeš to na ní zkoušet, ale také musíš počítat s tím, že můžeš od toho jejího dostat na budku.

kohejlan*
hodnocení

0x

Ve filmu Love actually (nevim, jak se to jmenuje cesky), se jeden mladik taky s takovouto situaci musel vyrovnat - ten fotograf na svatbe, ktery byl zamilovany do nevesty. Videl jste to? Te divce se muzete treba, jestli chcete, se svymi city sverit, a dal to pak uz muzete jen nechat "konovi, ten ma na to vetsi hlavu", tu kapitolu uzavrit a jit dal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]