Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jí uhýbám?

Od: levai* odpovědí: 7 změna:

Miluju jednu holku,ale když mě chce pohladit nebo dát pusu tak uhnu.Nevím proč to dělám když ji mám rád.Poraďte mi co s tím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jste nevyrovnaný, to je v pohodě, chce to jen čas a trochu zkušeností.

Viděl jste fil jsem nesmelý, ale léčím se? ;)

hodnocení

1x

Páni, toto kdyby mi kluk udělal, uhnul se, tak bych se zvencla! A už bych vás nikdy nechtěla vidět. Opravdu. Uvědomujete si, jak to musí být pokořující pro dívku? *bzum* Rychle se změňte, protože jinak tady budete psát, že vás žádná nechce. A víte naprosto jistě, že uhýbáte jen dívce. Klukovi byste neuhnul?

koukolik
hodnocení

0x

Máš strach nebo se podvědomě stydíš, že vás někdo uvidí? Tak to zkus překonat tak, že jí dáš pusu jako první.

jirkak*
hodnocení

0x

Taky jsem kdysi měl takový problém problém, ale je to maličkost,dá se řešit a celkem rychle. Nejdřív si musíš uvědomit jaké chyby děláš. Proč to asi děláš? Děláš to proto, že se bojíš a že něco posereš nebo tu holku nechceš? Určitě to bude ta první možnost. Takže bych začal číst trochu víc motivační četbu, která tě může nakopnout pokud to budeš chtít. Přečti si od spisovatele Neil Strauss knihu HRA. A tu tvoji holku celkem obdivuju, že má pořád takovou trpělivost. Takže se snaž co nejrychleji změniť ať o ní nepříjdeš.

krkovicka*
hodnocení

0x
Základ je uvolnění,nebýt v napětí.Zdvořile ti povím že jestli tohle budeš dělat pořád,bude to ona brát jako odmítnutí.Tak jako opičky v kleci-neustalé odtahovami značí/jdi pryč a nevšímej si mě!
Řeč těla ve chvíli kdy s dívkou mlčíte je strašně důležitá.Mimochodem dívka ať už je to jedno jaká(všechny) chce taky cítit dotyky.Proto velkou kuráž a No stres;)

hodnocení

0x

Možná nejsi na projevy něžností od holek zvyklý. A ještě na ně nejsi ani připravený, neumíš je tedy ani přijímat. Pokud ji miluješ a stojíš o to, pak není co řešit. Nech se vést citem. Časem Ti to bude příjemné a budeš se na takové projevy těšit. Ne se jich obávat.

kareljeden
hodnocení

0x

To souivisím se vztahem mezi Vámi jako malým chlapcem a Vaší maminkou.Moc Vás zřejmě nehladila a neprojevovala lásku fyzicky.Sama to asi také moc nezažila a možná měla hodně starostí...Přetrhněte to a nechte se hladit.Ze začátku to budete vnímat poněkud jako něco cizího,časem se to stane přirozenou součástí vaší společné intimity s partnerkou...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]