Nejste přihlášen/a.
Miluju jednu holku,ale když mě chce pohladit nebo dát pusu tak uhnu.Nevím proč to dělám když ji mám rád.Poraďte mi co s tím.
Páni, toto kdyby mi kluk udělal, uhnul se, tak bych se zvencla! A už bych vás nikdy nechtěla vidět. Opravdu. Uvědomujete si, jak to musí být pokořující pro dívku? Rychle se změňte, protože jinak tady budete psát, že vás žádná nechce. A víte naprosto jistě, že uhýbáte jen dívce. Klukovi byste neuhnul?
Taky jsem kdysi měl takový problém problém, ale je to maličkost,dá se řešit a celkem rychle. Nejdřív si musíš uvědomit jaké chyby děláš. Proč to asi děláš? Děláš to proto, že se bojíš a že něco posereš nebo tu holku nechceš? Určitě to bude ta první možnost. Takže bych začal číst trochu víc motivační četbu, která tě může nakopnout pokud to budeš chtít. Přečti si od spisovatele Neil Strauss knihu HRA. A tu tvoji holku celkem obdivuju, že má pořád takovou trpělivost. Takže se snaž co nejrychleji změniť ať o ní nepříjdeš.
To souivisím se vztahem mezi Vámi jako malým chlapcem a Vaší maminkou.Moc Vás zřejmě nehladila a neprojevovala lásku fyzicky.Sama to asi také moc nezažila a možná měla hodně starostí...Přetrhněte to a nechte se hladit.Ze začátku to budete vnímat poněkud jako něco cizího,časem se to stane přirozenou součástí vaší společné intimity s partnerkou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.