Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer přeji.
Chtěla bych se Vám svěřit se svým - v poslední době nejtěžším - problémem. Znám se nějaký ten Pátek a řekla bych, že jsem silný introvert, navazování kontaktu je pro mě peklo a šíleně nemám ráda lidi celkově. (Berme to s rezervou, prostě nejsem ráda ve společnosti jak cizích, tak i lidí, které znám třeba několik let.) Další, taková nevšední vlastnost je pro mě tichá mluva. S ženami nemám takový problém mluvit nahlas, ovšem u mužů to je katastrofa. Abych se dostala k podstatě problému.., tak to bude to, že jsem v zaměstnání (brigáda), ve kterém je potřeba, hlasitá mluva, mluva s kolegy, mluva s zákazníky...
Snažím se, co to jde, ale pořád marně..., předem děkuji za všechny rady s moji komunikací, či zlepšení, co se týče mého introvertního chování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.