Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce se mi postavit

Od: jan01 odpovědí: 5 změna:

zdravím, mám přítelkyni se kterou chceme mít sex ale problém je v tom že při předehře je všechno v pořádku ale jak má dojít na sex, tak vždy normalně stojí ale jak chci proniknout do ní tak je po všem a celkem dost mě to trápí.. někdy se stane že se po nějaký době mazlení znova postaví ale pak zase nic..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nesmíš na to myslet pak si ve stresu protože se ti hlavou honí blbosti jako -povede se mi to? Bude spokojená? atd
Mysli při tom na cokoli jinýho a ono to pude
Bude to chtít trénik a oboustranou trpělivost
Nesmíš uspokojení partnerky brát jako bojovej ukol spíš se k tomu stav jako ke každodení činosti kterou hravě zvládáš
Pamatuj mín stresu = více potěšení
jan01
hodnocení

děkuji za odpověď zkusím to tak udělat a snad se brzy povede

euphoria
hodnocení

2x
Pokud nemáte problém s předehrou tak si myslím, že problém bude v nervozitě či nějakém strachu. Chce to čas a častější trénink s přítelkyní.
jan01
hodnocení

bejvala přítelkyně mě kvuli tomu nechala, sex sem měl asi 3x.. a asi jo bude to ze strachu.. bojím se že se ji to nebude líbit a nebo budu rychle hotovej.. :( a ona mě pošle taaky do háje jako tam ta..

jenda2*
hodnocení

1x

lekarna-bella.cz/...

Na lékařský předpis a pak už jen tvrdý boj, kdo z koho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]