Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání u srdce

Od: peta* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, už týden mě bolí u srdce je mi na omdlení ,mravenci mě u srdce a jsem zoufalej byl jsem u doktora a tam mi řekli že mám skříplym nerv .. myslíte že je to pravda mám strach že to je infarkt ,mám z toho strach . !PORADTE MI PROSIM NEKDO!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jakmile má lékař podezření na infarkt, tak vám změří krevní tlak a natočí EKG. Pokud se mu to nebude zdát dobré, tak vám zajistí odvoz do nemocnice. Infarkt většinou přichází náhle a nečekaně. Prodělala jsem 3 infarkty, ale vždy to bylo náhle. Já bych věřila lékaři. Pokud je to od páteře, jak konstatoval lékař, tak si vezměte tabletu od bolesti a uvidíte, zda se vám uleví.

lucie*
hodnocení

4x

Tak když to říkal doktor,asi těžko jako laik určím lepší diagnozu;)Ovšem uklidnit můžu*mala*Kolega si dokonce už i volal sanitku,myslel že má infarkt,ale potom spadl na postel a bylo lépe.Skříplý nerv se tak projevuje,někdy ty příznaky člověka vyplaší,já měla zase točení hlavy,ztrátu rovnováhy,zvracení(myslela jsem že umřu)...takže zbytečně neplašit.Doporučuju plavání,masáže nebo jiný sport,kde se tělo protáhne.

doplněno 29.01.18 19:02:

Určil Vám lékař aspoň kde se problém nachází,jestli jde o mezižeberní svaly nebo jiné?máte sedavé zaměstnaní?vysší věk?sportujete?nejste pod nějakým psychickým vypětím(rozvod,práce apod.)?

peta*
hodnocení

Děkuji ... Je to až zoufalý stav

figurek*
hodnocení

3x

jestli máš už týden podezření na infarkt, tak se na nic nevyptávej a zvláště ne tady na poradně.

Nech se odvézt na EKG. Už jsi tam dávno měl být. (EKG je zkratka od slova elektrokardiogram, takové pěkné vlnovky, namalované na papír.)

hodnocení

1x

Váš problém jsem zažívala několik let. Skříplý nervík, který jde k srdci. Bolest, strach se nadechnout se. Tady je pár cviků na pomoc. primanatura.cz/... Všechny cviky pomaloučku, v ratmu pomalého dechu, ne do krajní pozice a ne přes bolest.

hodnocení

0x

Neporadíme. Svěř se odborníkům - lékařům. Na internetu (tedy i tady) nejdeš všechno možné, jen ne odbornou pomoc.

hodnocení

0x

Jenom vám řekli, co vám je a víc nic? Žádná rada, žádná léčba?

peta*
hodnocení

Ano přesně tak, žádné leceni
liska*

U srdečních slabostí a nepravideností se bere hořčík Určitě si ho kupte. Vhodný je v jedné tabletě s vitaminem B6 pod názvem Magnex. a pak Koenzym Q10. Zajděte na odd. rehabilitace za nějakým fyzioterapeutem, aby Vám zreponoval hrudní páteř. Věk? Nadváha? Kouříš? Sportuješ?

hodnocení

0x

Dobrý den. A změřil Vám doktor alespoň tlak? Pokud ano, jaký byl?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tak ono po internetu ti ani dobry lekar nerekne co ti je ale muze to byt nerv, ja kdyz se treba nejak spatne otocim tak mi to taky nekde chyti a nemuzu se ani poradne nadechnout jak me to pichne, staci trosku vselijak pocvicit a prejde me to

vem si horcik

hodnocení

0x

Dělal vám lékař EKG nebo to vystřelil jen tak od stolu? Máte pocit, že nemáte dost dechu?

liska*
hodnocení

0x

Pokud se to nelepší, trvejte na ultrazvuku / sono/ srdce. Na EKG se nemusí poznat všechno. Nebo zajděte jako akutní do nemocnice rovnou. Jistota je jistota. A jste dušnej? Jako, jestli se rychle zadýcháte do schodů? Nevíme věk, zda nejste diabetik, zda nemáte nadváhu. Ale ten hořčík určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]