Nejste přihlášen/a.
5x
Jakmile má lékař podezření na infarkt, tak vám změří krevní tlak a natočí EKG. Pokud se mu to nebude zdát dobré, tak vám zajistí odvoz do nemocnice. Infarkt většinou přichází náhle a nečekaně. Prodělala jsem 3 infarkty, ale vždy to bylo náhle. Já bych věřila lékaři. Pokud je to od páteře, jak konstatoval lékař, tak si vezměte tabletu od bolesti a uvidíte, zda se vám uleví.
4x
Tak když to říkal doktor,asi těžko jako laik určím lepší diagnozu
Ovšem uklidnit můžu
Kolega si dokonce už i volal sanitku,myslel že má infarkt,ale potom spadl na postel a bylo lépe.Skříplý nerv se tak projevuje,někdy ty příznaky člověka vyplaší,já měla zase točení hlavy,ztrátu rovnováhy,zvracení(myslela jsem že umřu)...takže zbytečně neplašit.Doporučuju plavání,masáže nebo jiný sport,kde se tělo protáhne.
doplněno 29.01.18 19:02:
Určil Vám lékař aspoň kde se problém nachází,jestli jde o mezižeberní svaly nebo jiné?máte sedavé zaměstnaní?vysší věk?sportujete?nejste pod nějakým psychickým vypětím(rozvod,práce apod.)?
1x
Váš problém jsem zažívala několik let. Skříplý nervík, který jde k srdci. Bolest, strach se nadechnout se. Tady je pár cviků na pomoc. primanatura.cz/... Všechny cviky pomaloučku, v ratmu pomalého dechu, ne do krajní pozice a ne přes bolest.
0x
Pokud se to nelepší, trvejte na ultrazvuku / sono/ srdce. Na EKG se nemusí poznat všechno. Nebo zajděte jako akutní do nemocnice rovnou. Jistota je jistota. A jste dušnej? Jako, jestli se rychle zadýcháte do schodů? Nevíme věk, zda nejste diabetik, zda nemáte nadváhu. Ale ten hořčík určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.