Nejste přihlášen/a.
1/ Až se budete mazlit, dívej se jí do očí. Jestli jí při pohledu do očí uvidíš až do dělohy, pak nezaváhej, protože máš šanci. To není fór, to je fakt. V onu správnou chvíli je holkám vidět až tam.
2/ K mazlení nepoužívej ruce, ale tělo. Přitiskni ji k sobě a poznáš hned, jestli se tiskne i ona k tobě. Jestli se k tobě tiskne i v dolních intimních partiích, pak je ve věci jasno. Jestli se odtahuje nebo dokonce vzpírá, pak přibrzdi. Skutečně bys mohl něco pokazit.
Hezká otázka. Jste spolu 3 roky a doposud jste nepoznal, jestli přítelkyně vůbec o sex má zájem. Tak předně, kdyby měla, dávno budete mít po premiéře. Tímto tempem to možná do třicítky stihnete ale nejlepší léta pro tuto zábavu budete mít dávno pryč. Jestli čekáte na zázrak, tak přichází maximálně 1x za deset let. Ale zajímalo by mě, co jste spolu za ty 3 roky prožili.
Krmení koně neznamená, že by vás něco kousalo... Spíše by to měla být plavání v potůčku, říčce, řece, .
První vztah je o lásce a touze, netrpělivosti. Možná jste již nejpříhodnější dobu promeškal. Buďte trošku víc ráznější, mužštější. I zadání je podle mne divné, a mě nejde o sex? Ve Vašem věku byste měl být horlivý, natěšený, akční, dobyvatel.
Také se bojím, že Vy nejste ten pravý, pokud tedy nejste věřící, tam by se váhavost dala pochopit, ale o tom byste již spolu mluvili.
Kujte železo, dokud je žhavé. Jinak se rozejdete. Nezapomeňte na ochranu.
Víte jak se pozná nadržená dívka?
Když ji vstrčíte ruku do kalhotek a máte pocit, jako byste krmili koně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.