Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní vyhrožují soused

Od: barbora* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, už jsem opravdu zoufalá. Naše rodina je neustále verbálně napadána agresivním sousedem a jeho psem. Pes (jeho) fyzicky napadá lidi ze sousedství i zvířata. Sousedé ze strachu mlčí a nic neřeší. Vše hlášeno mnou na policii, nic se neděje. Bojím se o našeho hodného psa, děti i sebe. Na mou 70ti letou maminku bezdůvodně řval “ku*do, zastřelím vám psa”, apod. Bohužel, pokud mi nepoteče krev, tak se asi nic dít nebude.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dovedu si představit, že vám "tečou nervy".

Řešila bych to opakovaným (klidně každý den) hlášením na policii, domluvila bych se s lidmi v sousedství a prostě je (PČR) neustálými stížnostmi donutit jednat. Hlásila bych sebemenší prohřešek proti občanskému soužití - napadání psem, urážky maminky atd. Když na policii každý den přijde pár lidí, tak s tím snad něco začnou dělat.

Psa bych navíc zkusila řešit nějakým spolkem pro ochranu zvířat (nedá mu nažrat, je hladový a napadá nás...).

Všechno je nadlouho. Takže začít jednat co nejdříve.

Lepší rada mě nenapadá, zatím, bohužel :(.

marfusa*
hodnocení

2x

Doporučuji obrátit se na Bílý kruh bezpečí. Ten řeší mimo jiné takové záležitosti, jako je ta Vaše. Pracují v něm odborníci. Telefon 606 631 551 a bezplatná linka 116 006. Všechna pomoc je nabízena bezplatně.

still10k*
hodnocení

2x

Já bych se vyzbrojil kamerou se záznamem obrazu i zvuku na vchod do bytu a dál bych pokud možno dokumentoval i třeba na mobil tyto jeho vyhrůžky. Slyšel jsem o případu v Budějovicích, kdy po roce prokázaného napadání a pronásledování zbavili úřady dotyčného svéprávnosti a odvezli do blázince.

majsterjoe*
hodnocení

2x

V první řadě je třeba neustále otravovat POLICII, stížnosti řešit na obecním úřadě a klidně doplním předchozího rádce.

Chce to prostě chlapa, čím více, tím lépe, a sousedovi ukázat kdo má mít z koho strach. Je třeba jej vychovat, když už to nedokázal nikdo do teď. Když už má problém i s jinými sousedy, nikdo nebude pátrat potom, kdo mu načechral peří.

hodnocení

1x

mám obavu že pokud v rodině neni nikdo kdo by stim sousedem zacloumal tak že by si to do smrti pamatoval tak vám nezbude nic jinýho než se vyzbrojit pepřovým sprejem či elektrickým obuškem a neustále byt i deně bombardovat policii

liska*
hodnocení

1x

Asi bych to sepsala a odeslala písemně a podotkla, že pokud policie nezakročí, tak na ni podám stížnost na vyšší místa. Znamenejte si, kdy jste to kam oznamovala. Taky bych se zeptala u veterináře, zda má pes všechna očkování.

ppp
hodnocení

1x

Jakýkoliv kontakt (útok) z jeho strany nahrávat na mobilní telefon s tím, že záznam předáte policii anebo zveřejníte.

hodnocení

1x

Na hrubý pytel hrubá záplata. Rozvádět to nebudu, mohl bych mít problém.

danys*
hodnocení

0x

Tady je to zase samý znalec! Kecy jděte na policii, choďte tam každý den, pohrozte jim, že si budete stěžovat atd. jsou úplně k ničemu!

Policie koná jen to, co jí dovoluje a přikazuje zákon a v tomhle případě holt máte smůlu! Takové jsou naše super zákony, hlavně, že jsme pravdoláskoví!

Na vašem místě bych to řešil tak, že bych si udělal zbrojní průkaz a koupil pro ochranu svou a ostatních zbraň! Rozhodně bych nečekal, až sousedovi jebne, já nebo někdo jiný, bude pod drnem a soused v ústavu, protože je nepříčetný! Good luck!

doplněno 29.01.18 14:58:

Majsterjoe:Kdo psal, že by střílel po sousedovi? Máš snad problém se čtením psaného textu?

Přitíží mu to možná v tom, že ho budou řešit ne pro jeden přestupek, ale pro pět! A až mu doopravdy rupne v kouli, tak to tazatelce jistě pomůže *smich*

satam: už jsem ti několikrát psal, ať na mě nereaguješ! A ta doba, kdy jsi mohl všem tykat, je už dávno pryč! Skoč si radši někam na vumltéku! *smich*

výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 01. 2018 18:32:46
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Začal jsi, vrátilo se ti to...
Nechceš tykání, sám tykáš...
Urážíš, hodnotíš rádce...
Zkuste se pro příště zdržet, budeš mít pokoj.
majsterjoe*

budeš střílet po sousedovi jen protože máš strach? A deset let vězení bereš? A co se policie týče, čím více má soused záznamů, tím více mu v konečném důsledku může vše přitížit.

Taky jsi znalec, viď?

"satam: už jsem ti několikrát psal, ať na mě nereaguješ! A ta doba, kdy jsi mohl všem tykat, je už dávno pryč! Skoč si radši někam na vumltéku! "
Jsi směšný a nestojíš mi za to, abych se s tebou dále zabýval.

Inteligentní člověk používá argumenty. Jelikož ty to neumíš, nedá se u tebe o žádné inteligenci vůbec mluvit*smich**smich**smich*

Příště se vyjadřuj k tématu a neotravuj svými výlevy normální lidi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]