Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušen. se seriozností poradců MMreality

Od: kara1234 odpovědí: 9 změna:

Prodávám byt a kupuji dům na vysočině,,,právník mi doporučil makléře z MM realit...Zklamal mě tvrzením že tento holding realit prodá za hod..a taky cena za byt 1+1 k rekonstrukci s umakartovým jádremv Brně Komárově za 1.5 mil do měsíce prodej se mě zdá nízká...Poradí mě někdo zda MMreality jsou seriozní?

doplněno 28.01.18 18:31:

za hod prodají MM reality 7 nemovitostí..Tvrzení makléře...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

3x

Dobrý večer, u tak velkých realitek jmeno realitky tolik nehraje roli, jde hlavně o makleře, krerý prodáva. Jeden může být seriozní a odborník, který vám dobře poradí a pomůže a pod stejnou realitkou může dělat naprostý amater s vidínou co nejvíc realit prodat.

Hledejte reference na konkretbího makléře

Být vámi, prodám si byt sám, na internetu určitě najdete dostatek informaci jak na to a ušetřite si nemalé finance za provizi realitcce.

ppp
hodnocení

1x

Vůbec žádná tuzemská realitka není solidní. To může být některý její agent. Na solidního realiťáka se ptejte známých, nebo si na prodej dejte sama inzerát na internet (Sbazar, hyperinzerce, Bazos, bezrealitky, plakát do okna) a na sepsání smluv spolupracujte s právníkem či notářem.

hodnocení

1x
Osobně bych to řesil přez jinou realitku
Vadí mi na nich 2 věci
Za prvý nekřestanská marže s prodeje
Za druhý většinou se vás snaží nacpat do exkluzivní smlouvy to znamená že musíte čekat až to prodají oni a po tu dobu nemúžete nic s tim dělat i kdybyste si ty zájemce sehnal sám
Udělal bych to jednoduše svěřte prodej nemovitosti více realitkám a uzavřete s nimi pouze takovou smlouvu která není exklusivní
Mě prodej zajištovalo 7 realitek až se to jedný povedlo ☺
Těm ostatním sem poté pouze zavolal že byt je prodanej a tim to skončilo

hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s níže uvedenou realitkou.

Prodali jsme u nich domek a koupili byt.

coloseumreality.cz/...

hubas*
hodnocení

0x

Vůbec. Je to "virtuální" realitka, kde může být makléř každý, kdo se za poplatek registruje. (Zjednudušeně napsáno).

Osobně bych oslovil Remax.

hodnocení

0x

Prodala jsem přes ně byt, spokojenost, profi přístup, pokud bych prodávala, klidně opět přes ně. *palec*

doplněno 29.01.18 15:08:

Já nevím, kolik z kolegů, kteří odpovídají, má s touto realitkou opravdu osobní zkušenost?

Prodávala jsem nejdříve sama, 3/4 roku bez úspěchu, chodili jak do galerie, kdybychom vybírali vstupné, byli bychom v balíku. Ten problém je taky v tom, že si člověk vysní nějakou cenu, která je ale nereálná a úplně nevidí všechny zápory, oproti podobným bytům v lokalitě. Jasně, že bychom všichni chtěli prodat bez provizí a za co nejvyšší částku...ale...

Provizi jsme domluvili na 20 tisíc a víc jsme nedali ani korunu. Realitka byt prodala díky "předvánoční akci", kdy jsme trochu sjeli s cenou. Nakonec ho koupila paní, která o tom bytu od začátku věděla a pro kterou byla tahle akce a mírná sleva motivační.

doplněno 29.01.18 15:28:

dabel, no tak jasně, chtít mohou cokoliv? Ale na to musí přistoupit obě strany? Také jsme našli jednu realitku, která chtěla provizi 50 tisíc. *ee* Pokud prodávám malý byt mimo Phu, v řádu statisíců, tak jsem neupadla na hlavu.

Po mě chtěli 50 litrú provize a exkluzivita na pul roku
Byl sem blbej a kejvnul byt se stejně přez ně neprodal
Pak sem udelal to co popisuju níž ty realitky mèli provizy kolem 30000kč
Nakonec to jedna prodala ja dostal peníze co sem chtěl a provize byla 25000kč
Šlo o byt 1.1

majsterjoe*
hodnocení

0x

M & M reality napojené na pana Babiše, jedna z největších realitních agentur v republice. Ano, mají obrovské zisky, ano prodávají velké množství nemovitostí. S poctivostí bych si ale dával pozor. Každý chce vydělat co nejvíce, a taková realitka tím spíše.

mm*
hodnocení

0x

Zkušenosti velmi dobré. Nemovitost prodávaly 3 realitky, po půl roce jí prodali, ale za mé podmínky, že sleví provizi o 20 000,- Kč. Slevili, ve smlouvě je záruka za zkryté vady nemovitosti na 5 let. Vše vyřídili. Mít více nemovitostí, opět bysme se na ně obrátili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]