Nejste přihlášen/a.
Prodávám byt a kupuji dům na vysočině,,,právník mi doporučil makléře z MM realit...Zklamal mě tvrzením že tento holding realit prodá za hod..a taky cena za byt 1+1 k rekonstrukci s umakartovým jádremv Brně Komárově za 1.5 mil do měsíce prodej se mě zdá nízká...Poradí mě někdo zda MMreality jsou seriozní?
doplněno 28.01.18 18:31:
za hod prodají MM reality 7 nemovitostí..Tvrzení makléře...
3x
Dobrý večer, u tak velkých realitek jmeno realitky tolik nehraje roli, jde hlavně o makleře, krerý prodáva. Jeden může být seriozní a odborník, který vám dobře poradí a pomůže a pod stejnou realitkou může dělat naprostý amater s vidínou co nejvíc realit prodat.
Hledejte reference na konkretbího makléře
Být vámi, prodám si byt sám, na internetu určitě najdete dostatek informaci jak na to a ušetřite si nemalé finance za provizi realitcce.
1x
Vadí mi na nich 2 věci
Za prvý nekřestanská marže s prodeje
Za druhý většinou se vás snaží nacpat do exkluzivní smlouvy to znamená že musíte čekat až to prodají oni a po tu dobu nemúžete nic s tim dělat i kdybyste si ty zájemce sehnal sám
Udělal bych to jednoduše svěřte prodej nemovitosti více realitkám a uzavřete s nimi pouze takovou smlouvu která není exklusivní
Mě prodej zajištovalo 7 realitek až se to jedný povedlo ☺
Těm ostatním sem poté pouze zavolal že byt je prodanej a tim to skončilo
0x
Prodala jsem přes ně byt, spokojenost, profi přístup, pokud bych prodávala, klidně opět přes ně. ![]()
doplněno 29.01.18 15:08:
Já nevím, kolik z kolegů, kteří odpovídají, má s touto realitkou opravdu osobní zkušenost?
Prodávala jsem nejdříve sama, 3/4 roku bez úspěchu, chodili jak do galerie, kdybychom vybírali vstupné, byli bychom v balíku. Ten problém je taky v tom, že si člověk vysní nějakou cenu, která je ale nereálná a úplně nevidí všechny zápory, oproti podobným bytům v lokalitě. Jasně, že bychom všichni chtěli prodat bez provizí a za co nejvyšší částku...ale...
Provizi jsme domluvili na 20 tisíc a víc jsme nedali ani korunu. Realitka byt prodala díky "předvánoční akci", kdy jsme trochu sjeli s cenou. Nakonec ho koupila paní, která o tom bytu od začátku věděla a pro kterou byla tahle akce a mírná sleva motivační.
doplněno 29.01.18 15:28:
dabel, no tak jasně, chtít mohou cokoliv? Ale na to musí přistoupit obě strany? Také jsme našli jednu realitku, která chtěla provizi 50 tisíc.
Pokud prodávám malý byt mimo Phu, v řádu statisíců, tak jsem neupadla na hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.