Nejste přihlášen/a.
Před dvěma dny jsem dlouho nesl velice těžké bedny. Od té doby (a už je to pár dní) mě strašně bolí svaly na rukou i na zápěstí. Co myslíte, nemohl jsem si s nimi něco udělat? A bylo by dobré je teď procvičit nebo odpočívat?
Dobrý den, po námaze je to normální - namožené svaly. Jak to přišlo, tak to odezní. Úraz byste cítil hned (při natržení svalu je bolest okamžitá a bednu položíte). Zdravím!
Spíš odpočívejte. Namažte se Olfen gelem. Ten je na bolest. Pokud nemáte Olfen, tak Alpu gel.
Nedávno mě bolela ruka jen z braní krve a jak to bolelo.. Teď tam mám pěknou modřinu. Olfen gel jsem mazala a pomohlo to.
Moje osobní zkušenost je taková,že i po letech cvičení stejně trpím svalovými bolestmi.Rady jsem dostávala různé-více strečinlu před cvičením,více prottahování po cvičení,jíst doplňky,mazat se gely od bolesti...nic nepomáhá.
U vás jde o vyímečnou činnost,takže tělo zareagovalo ještě intenzivněji.Tipuji to na 3-4 dny větší bolesti a potom zbytek týdne už jen taková ta "příjemná"bolest.Nebojte,stát se nemohlo nic,jen se tělo leklo,vše se namohlo a ted se to regeneruje.Naložte se třeba do horké vany,já chodila do horké páry nebo sauny,dejte si ibalgin nebo lokálně mažte.
Může to být ibalginová mast,já mám i ruskou mast s hadím jedem a nebo podle mě nejlepší a nejlevnější je čínská bylinná tygří mast (koupíte všude u vietnamců) ta příjemně chladí a svaly odpočívají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.