Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otisky na jazyku, knedlik v krku

Od: mama* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, vim ze tady asi nebude nikdo lekar ani ho tu nehledam, jen to proste potrebuju ventilovat a precist si vase nazory nez bude pondeli a pujdu k lekari.Je mi 25 let. Posledni 3 tydny porad myslim na jednu vec a tou je rakovina, vsude o ni ctu a v posledni dobe se kolem sebe doslycham ze ji opet nekdo onemocnel. Jelikoz jsem kuracka mam strach z toho abych ji taky nemela. V krku a na jazyku pozoruju zmeny. Kdyz na sebe vyplaznu jazyk mam na nem otisky zubu z boku nebo to tak alespon vypada, mam ho bíle potazeny, vzadu na nem mam jakousi kulicku nebo neco takoveho, v krku mi prijde jako bych mela knedlik ale kdyz si prstem sahnu do krku tak citim ze tam neco je, nevim jak to popsat(nejaky narustek) ale prijde mi ze to tam proste byt nema, kdyz polknu tak to citim, mam pocit trochu jako knedlika v krku, neboli to, ale prekazi pripada mi to jako bych byla zahlenena. Otazka tedy je mam se toho bat nebo ne? Kazdopadne odpovedi typu at si zajdu k lekari mi prosim nepiste, to sama dobre vim. Dik za reakce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Že by počínající angína?

mama*
hodnocení

anginu jsem nikdy nemela takze vubec nevim jak se projevuje.

hodnocení

1x

Vypadá to na angínu. Na vašem místě bych:

1) navštívila v pondělí svého lékaře

2) využila situace a rozpoložení a přestala bych kouřit!

Zatím zkuste kloktat slanou vodu.

hodnocení

1x

Ahoj,

otisky zubů na jazyku mám taky a myslím, že je tam má každý.

Knedlík v krku jsem taky kdysi měla, nejednalo se ani o angínu ani o rakovinu,

bylo to ze stresu kterým jsem právě procházela.

Tak uvidíte co poví mudr. v pondělí, do té doby se zkuste uklidnit, třeba to zabere.

jgd
hodnocení

0x
Otisky zubů jsou normální. Knedlík je většinou že stresu. Vyrustky vzadu na jazyku má každý, to je taky normální. Bílý potah - cistite si jazyk pořádně kartáčkem?

liska*
hodnocení

0x

To chce změnu životosprávy. Stravu s omezením mléka, cukru, uzenin a tučného masa a zrajících sýrů. A nejlépe i cigaret! Tělo nestíhá vylučovat, tak to tlačí i sliznicemi. Pusa je pak "zahnojená". Ráno vyčistit zuby i dásně měkkým kartáčkem. Hodně pít kohoutkovou vodu n. citronádu / ráno ohřátou/ a jíst co nejvíc zeleninu - saláty i vařenou, denně česnek, cibuli. Strava, která zanáší organismus umožňuje, aby se v takovém prostředí množily mikroorganismy, od virů přes bakterie po plísné. Ty otisky nejsou u každého, jazyk je trochu nateklý. Můžeš dočasně zkusit brát B komplex a C vitamín a kloktat třeba šalvějí. Nebo cucat Tantum Verde. Z mléčného si ponech jen kefír. Podporuje střevní mikrofloru. Nárustek, jak píšeš, ten tam má každý, ten se zaklápí, když polykáš. A hodně choď ven na vzduch. Až Ti bude líp, sportuj. K nemocem prispívá psychika, nestuduj nesmysly a podpoř změnu v životosprávě pozitivním myšlením!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]