Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikání v ČR a nákup z SK - platba

Od: milach odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

prodávám přes internet zboží a stala se mi teď taková věc. Na Aukru si zboží zakoupil nějaký Slovák a chce jej zaslat po platbě předem na Slovensko. Fakturu vím že budu vystavovat klasickou v Kč jen se slovenskou adresou , ale jde mi teď o platbu.Poštovné jsem mu sdělil že bude 280 Kč , s tím souhlasil ale ještě se chci zeptat , peníze bude odesílat v Eurech , jak to poté funguje? Podnikatelský účet mám u mBanky , májí oni speciálně daný kurz podle kterého budou přepočítávat Eura na Koruny? A ještě dotaz , v těch jejich cenících se nevyznám , je tam ještě nějaký poplatek za příchozí platbu ze zahraničí? Moc děkuji za rady. Účet mám mKonto bussines.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ppp
hodnocení

0x

Pokud tento obchod nebude do budoucna výjimka, tak si zřiďte u své banky účet v €.

hodnocení

0x

Za příchozí europlatbu u mBank by to mělo být 25 Kč. Kurs netuším..Pro tyhle případy bylo na Aukru výhodné PayU, cizinec zaplatil kartou a prodejce si převedl koruny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kurz eura

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]