Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové tetování

Od: kometa76 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se jen zeptat nejsem si moc jistý ale chci se zeptat totiž takhle mám od včerejška nové tetování na zádech a na krku mě by jen zajimalo jestli můžu nosit tričko nestane se tomu tetování nic pod tričkem? Děkuji moc Nashledanou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x

Já jsem teda potetovanej jak námořník, ale POKAŽDÝ jsem od tatéra po skončení díla dostal takovou speciální vazelínu na potírání a mazal to tak týden až 10 dní. Ale neboj, tričko ti obrázek neošoupe... :)

hodnocení

1x

Copak vás z tetovacího salonu poslali domů nahého? :)

lucie*
hodnocení

1x

Nové tetování se několik dní maže Bepanthenem a překrývá potravinovou folii,kterou uchytíte náplastí k tělu.Já to tak vždy dělala poctivě týden a potom jsem už chodila bez,ale mazat,mazat a oblíkat se opatrně,nepošrábat se,nenosit na tom baťoh...zbytečně tu kůži nedráždit.Při dobrém hojení klidně mazat jakoukoli mastí,třeba vazelínou,niveou...jen at kůže zbytečně neschne.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]