Asi pred tydnem mi volala nejaka zena, jaky mam rad parfem, tak jsem ji to rekl a sbohem... no a dnes mi volala znovu, ze mi ho posle zadarmo, kdyz si jeste objednam pro přítelkyni. Tak se taky stalo a zrejme pri mem zatmeni mysli nahlasil komplet adresu jako debil a ze mi to poslou 4 parfémy za celkovou cenu necelych 1400 Kč. Jo a to chtela vyslovne slyset ANO, ze souhlasim s objednavkou. Asi za 5 min. ji posilam SMSku, ze objednavku rusim a asi za dalsich 5 min. ji volam zpet, abych ji to rekl jeste ustne, ale telefon na druhe strane byl mrtvy a to jsem volal ze dvou ruznych cisel. V zapeti jsem se docetl na netu, ze to jsou tito prodejci podvodnici. Tak ted budu cekat na dobirku, kterou neprijmu a asi budu mit problemy. Muzete mi nekdo poradit, kdo ma s timto nejakou zkusenost a zda mám zásilku převzat a zaplatit a pro příšte se ponaučit nebo jestli nemám zásilku přebírat.Cislo na tu zenu je 412152501 Usti nad Labem. Předem děkuji za udělenou pomoc a rady, Deny.
Když budete mít ve schránce oznámení o balíčku, prostě si ho nevšímejte - kdo vám dokáže, že tam opravdu bylo? Hlavně už jim to nezvedejte - a kdyby volali z jiného čísla, trvejte na tom, že je to omyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.