Nejste přihlášen/a.
dobrý den je mi 39 natahovala sem se nahoru na skřín A ZAČLO ME BOLET PRUDCE NA PRSOU TUPÁ BOLEST I PO HODINE KLIDU PŘETRVÁVÁ i při výdechu a nádechu.Tak se ptam mohly by ste mim porADIT PŘÍČINU ZMIŇOVANY BOLESTI A CITIM JAK TA BOLEST MI DE DO PRAVÝ RUKY MUŽETE PORADIT? O´mlouvam se za pravopis ale boli to.. prosim porADTE DEKUJI
to je téměř na 100% od páteře, celkem důvěrně znám. Přesto pokaždé sepisuji závěť To EKG neuškodí i přes mé babské rady a zkušenosti doporučuji nějakého lékaře protože opět podle vlastních zkušeností - nikdy to samo nedodejde. Jsem zvědav jak jednou poznám ten opravdový infarkt. Něco píchnout může, spolehlivě mi pomáhá ortoped, pomačká páteř, škubne a je to pryč. Já to mívám horší v tom, že bolest jde klasicky infarktově viz cs.wikipedia.org/... do levé ruky, do pravé jen vyjímečně.
Nehrál bych si. Švagra takhle bolelo. Doktor ho poslal na vyšetření žaludku tou hadicí, protože doktorovi řekl, že ho to bolí a nemůže dýchat. Za pár dnů ho ve dvě ráno přepadla bolest. Vydržel až do 6 a zavolal pohotovost. Řekli mu ať si v 8 dojde k obvoďákovi. Odtamtuď rovnou do Fakultní nemocnice pět minut po dvanácté. Hned mu žílou zavedli katetr k srdci. Prostě infarkt.
Ano možná přesně tak si Julínek pžedstavoval zdravotnictví, které za posleních 20 let udělalo mílové kroky.
Vzhledem k tomu, že to mj. může být i infarkt, byste s tím měla na pohotovost, a to okamžitě. Pokud je to zablokovaná páteř nebo mezižeberní nerv, dají vám injekci na uvolnění křečovitě staženého svalu a povolí to.
Evičko, na nic nečekejte, jediný, koho zajímá vaše zdraví a kdo musí vyvinout nějakou iniciativu, jste vy sama. Ať máte zablokovanou páteř a je to od nervů nebo něco jiného, i když to bude maličkost, měla byste tam neprodleně zajet, to, že se vám dýchá dobře, nic neznamená. Radši se nechat sprdnout od neurvalého neochotného doktora, než zanedbat podstatnou věc, ve které hrají roli minuty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.