Nejste přihlášen/a.
Zuzko, stránky obou ambasád samozřejmě kontakty obsahují. Můj první odkaz vedl přímo na stránku s kontakty (Ambasáda Peru v Praze), v druhém odkazu stačilo v levém sloupci kliknout na odkaz » Kontaktní údaje« (Velvyslanectví ČR v Limě).
Protože se mi ale přes den ani jedna stránka "nechtěla načíst", přidávám radši screenshoty.
Zuzko, podle mne byste tu měla ukončit trvalý pobyt (kvůli případnému dluhu na poplatku za odvoz odpadu), oznámit své zdravotní pojišťovně odjezd do zahraničí, ukončit zdravotní pojištění v ČR a do 8 kalendářních dnů po odjezdu do Peru vrátit pojišťovně kartičku pojištěnce. Bez odhlášení by Vám narůstal dluh na pojistném + penále.
Obraťte se na obecní (městský) úřad a na svou zdravotní pojišťovnu. Další informace byste podle mne mohla (nebo měla) získat na velvyslanectví Pe/... , případně na velvyslanectví ČR/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.