Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2000Kč bankovka pravá nebo nepravá?

Od: ajuska55555555 odpovědí: 2 změna:

dobrej, chci se zeptat podle tohoto cnb.cz/... na té 2000,- bankovce mám všechno, jenom co se týče těch chlupů 6mm tak těch na té bíle straně mám pouze 1 tak se chci zeptat jestli to stačí jako důkaz pravosti když jediný co tam mám tak jenom trochu málo těch chlupů, nebo to tak má být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Mrknul jsem Ajusko na sest dvoutisicovek co mam doma. Tri jsou chlupate a tri bez chlupu, tak se tim uz netrap a kup si neco hezkeho na sebe. R.

hodnocení

0x

skoro jakoby se ptal přímo padělatel *smich*:D. . . . Jeden chlup postačí . . . nejdůležitější je vodotisk viditelný proti světlu a poté stříbrný přerušovaný pásek s měnícími se barvami podle směru světla. Chlupy nejsou až tak rozhodující. Myslim, že se to může stát, že tam je jen jeden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]