Nejste přihlášen/a.
Moje skvělá zubařka odešla do penze. Celou ordinaci, včetně pacientů, převzal jakýsi doktor TOPOROV (asi Ukrajinec), kterého původní zubařka vůbec nezná. Nevím proč, ale nějak se mi k němu moc nechce. Na Internetu jsem o něm nic moc nenašel. Neznáte někdo tohoto zubaře? Co se od něj dá očekávat?
Tady dent.cz/... je sice jiná adresa - ale i zubaři se stěhují a stejného jména jich u nás moc nebude. Přinejmenším má vystudovanou LF UK Plzeň a je členem České stomatologické komory.
magdon - Vím, že o adresu nejde, zmínila jsem ji jen proto, že se od té v prvním odkazu liší. Ale pokud se jedná o stejného lékaře, bude hodně stěhovavý - našla jsem ho tady firmy.cz/... a paní si ho moc nepochvaluje.
No jo, ale já nehledám jeho adresu. Kde má v současné době ordinaci vím velmi dobře (chodím tam už přes 15 let, akorát tam byla jiná zubařka). Já bych se chtěl něco dočíst o jeho (ne)kvalitě, (ne)spokojenosti pacientů a podobně. Zuby mám jen jedny (a moc jich nezbývá) a tak bych o ně nerad přišel zásluhou nějakého fušera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.