Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna zubaře

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Moje skvělá zubařka odešla do penze. Celou ordinaci, včetně pacientů, převzal jakýsi doktor TOPOROV (asi Ukrajinec), kterého původní zubařka vůbec nezná. Nevím proč, ale nějak se mi k němu moc nechce. Na Internetu jsem o něm nic moc nenašel. Neznáte někdo tohoto zubaře? Co se od něj dá očekávat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady dent.cz/... je sice jiná adresa - ale i zubaři se stěhují a stejného jména jich u nás moc nebude. Přinejmenším má vystudovanou LF UK Plzeň a je členem České stomatologické komory.

doplněno 22.01.18 17:50:

magdon - Vím, že o adresu nejde, zmínila jsem ji jen proto, že se od té v prvním odkazu liší. Ale pokud se jedná o stejného lékaře, bude hodně stěhovavý - našla jsem ho tady firmy.cz/... a paní si ho moc nepochvaluje.

hodnocení

No jo, ale já nehledám jeho adresu. Kde má v současné době ordinaci vím velmi dobře (chodím tam už přes 15 let, akorát tam byla jiná zubařka). Já bych se chtěl něco dočíst o jeho (ne)kvalitě, (ne)spokojenosti pacientů a podobně. Zuby mám jen jedny (a moc jich nezbývá) a tak bych o ně nerad přišel zásluhou nějakého fušera.

hodnocení

0x
hodnocení

Jo, to bude asi on. Na tuhle stránku jsem taky narazil, ale moc jsem se toho z ní o něm nedozvěděl. Ty 2 názory jsou poněkud rozpačité a důvěru mi zrovna nedodaly.

marfusa*
hodnocení

0x

Mám skvělého zubaře. Má jen tu nevýhodu, že má vysoký věk. Ordinuje v Praze 6 Koulova ulice. Kontakt na mně by byl nejlepší vnitřní poštou.

iz*
hodnocení

0x

Magdone, zkuste si nechat nového zubaře doporučit svou zdravotní pojišťovnou. Pokaždé mi doporučila výbornou lékařku nebo výborného lékaře.

xx*
hodnocení

0x

K panu doktorovi chodím půl roku, a za tu dobu jsem absolvovala už víc návštěv.
Je to mladý pan doktor, který je k pacientům pozorný.
Při vyšetření je pečlivý a důkladný a když mě něco zabolí, tak se omluví.
Používá bílé plomby, které jsou teda dražší, ale kvalitnější.
Zatím jsem spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]