Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se o ni snazit dal?

Od: reily odpovědí: 12 změna:
Dobrý den ,mám takový dotaz ,nevím jestli se snazit u jedné dívky dal a nebo to zabalit.
Už delší dobu si píšeme ,jednou jsme měli už i schuzku ,která podle ni byla fajn ,ze jsem super kluk,ze je semnou sranda,fešák atd...
Píšeme si dal ,ale na další schuzku se nedostalo ,kdyz jsem ji navrhl tak se mi omluvila ,ze na tyhle věci teď nemá náladu ale ze časem určitě zase půjdeme ,je fakt ze je ta holka po rozchodu,tak si to vysvětluje tímhle ze asi teď zrovna nemůže a omlouvá se
Co myslíte má cenu pokračovat se o něco snazit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Nemá to cenu, kdyby o Vás stála a udělal jste na ni takový dojem, chtěla by s Vámi být. Najděte si jinou, tato si raději asi jen píše a tím si krátí čas. Vy ho ztrácíte a marně doufáte, že jednou tu náladu mít na Vás bude.

hodnocení

2x

Nemá to cenu, očividně nemá zájem. Jen nemá odvahu Vám to říct přímo.

Přestaňte jí psát a uvidíte, co to udělá. Pokud přestane taky, aniž by se zeptala o co jde, je to jasné.

hodnocení

2x

Zájem evidentně nemá, zřejmě jsi jí zas až tak nezaujal (jak ti psala), akorát tě nechce ranit, tak píše opak. Ve skutečnosti jsi nebyl její typ. Kašli na ní.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Zájem o druhého člověka se pravděpodobně nevyjadřuje tím, že se s ním nechceme vidět. Z toho mi vychází, že dívčinu jste zase tak moc nezaujal. Přestaňte se snažit, ono se to nějak samo vyvrbí. Když vás bude chtít dívčina vidět, bude vás kontaktovat, V opačném případě to všechno vyšumí doztracena.

tarantulee*
hodnocení

2x

Ahoj, z vlastní zkušenosti ti poradím: Ne, nemá cenu se snažit dál.

Pokud by měla zájem, tak bys to poznal. Pokud jí někam pozveš a odmítne (stylem, že už něco má a nebo nemá náladu) tak už není o co se snažit, dívka prostě nestojí o další schůzku s tebou. Tím, že by ses i přesto snažil, tak by si ji spíš otravoval a tím ji ještě mohl naštvat. Takže na ní zkus zapomenout a pozvi jiné děvče, které o schůzku s tebou stojí.

hodnocení

2x

Jakmile ti holka napíše nebo řekne že jsi "fešák", tak je to jasné ;) *nene*

Ještě lepší je "Ty jsi pro mě moc hodný/á."

Tak to já jsem alergický na větu "Ty jsi moc hodný". To je pro mě jasný signál k zařazení zpátečky. *smich*

jenda2*
hodnocení

0x

Pokud se dotazujete u tak jasného signálu ze strany dívky ( že nemá zájem), jak budete řešit mnohem vážnější životní situace? To je naprosto alarmující situace, na jaké hlouposti se tady mladí ptají. Ze škol vycházejí naivní, nesamostatná dětská stvoření, která jsou v běžném životě úplně bezradná. Pak by chtěl současnou generaci vidět např. s povolávacím rozkazem v ruce. Těch ústrků, bitek a tlaků v přijímači by hodně dnešních mladých mužů asi ukončila sebevraždou. A každým rokem je to stále horší. Tak pracuje školský systém.Výuka kravin na vědeckém základě. A pak se ani učitelé nedokáží některých žákům bránit. Skvělé.

jenda2 - Do školy jsem chodila už dávno a taky nás tam neučili, jak porozumět opačnému pohlaví ;) A jestli si myslíte, že "tehdy na vojně" na sebevraždu nikdo nepomyslel, či ji nezrealizoval, pak se dost mýlíte.

To je strašně jednoduché, přehodit "vinu" za něčí vztahovou nejistotu na "školský systém" - nebo cokoli jiného, co se vám zrovna nelíbí.

reily - je fakt ze je ta holka po rozchodu,tak si to vysvětluje tímhle ze asi teď zrovna nemůže a omlouvá se
Říkám to ne zrovna ráda, ale jestli je slečna čerstvě rozejitá, možná jen hledá někoho, kdo by jí zaplnil vakuum po bývalém - a vy jste holt neprošel do užšího výběru (nebo se jí ten její vrátil). Aspoň že je slušná, poskytne jakési vysvětlení a omluví se - taky se mohla odmlčet bez dalšího.

radajz*
hodnocení

0x

Jak už je tu psáno, opravdu to bohužel nemá smysl. Má tě jen za kamarádku na vybrečení. V nejkrajnějším případě bys mohl fungovat jako převozník, ale vztah z toho určitě nebude. Kdyby o tebe měla zájem, tak si čas udělá, když jsi podle ní tak skvělej. A rozhodně by si nedovolila říct, že na to nemá náladu.

hodnocení

0x

Zdravím,

na tuhle holku jsem zrovna před měsícem taky narazil. Po týdnu jsem to zabalil, potkali jsme se a vše bylo super, z její strany velkej zájem, všechno. Pak jsme si pár dní psali, ale na schůzku nakonec nedošlo s tím, že se nedávno rozešla s přítelem a chce teď být sama. No budiž, na to má právo, ale její chování tomu rozhodně neodpovídalo. Možná potkala někoho jiného, lepšího. Takže podle mě nemá smysl dál ztrácet čas. Když bude chtít, tak se ozve. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]