Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji přibrat na váze

Od: razov* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

Potřebuji přibrat na váze.Nemám hlad ani chuť musím se do jídla nutit ale nepomáhá to.Poradí mě někdo jak přibrat.Hlavně žádné tučné jídlo,to do sebe nedostanu.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chtít přibrat tuk může jen šílenec. Takže zkus přibrat svaly. Se sportovní aktivitou (pohybem, cvičením) se zrychlí metabolismus a větší hlad se dostaví sám. Kamarádka když začne cvičit, začíná jíst ve velkém. A nikdo ji nutit nemusí. :-D

pb®

Tak třeba onkologicky nemocní lidé se mají před plánovanou chemoterapií snažit přibrat co možná nejvíc a je jim doporučována za tímto účelem i velmi nezdravá strava. Klidně tučná a sladká, ber kde ber, hlavně přibrat co nejvíc. Proto po zahájení léčby bude úbytek váhy markantní. Podle vás jsou to šílenci.

ok, mohou být výjimky. Naštěstí jich snad není mnoho. *poctar* Určitě jsem to nemyslel zle.

an*
hodnocení

0x

Také mám někdy období kdy hubnu a potřebuji něco přibrat. Pomáhá mi jíst vaničku tvarohu večer před spaním.

figurek*
hodnocení

0x

připiš kolik ti je a proč tak nutně potřebuješ přibrat na váze. Já jsem na střední škole dost rychle vyrostl, byl jsem strašně hubenej a měl jsem kvůli tomu mindráky. Mohl jsem jíst co jsem chtěl a kolik jsem chtěl a nic to se mnou nedělalo. Dnes na tu nádheru můžu tak leda vzpomínat, protože už dávno nemůžu jíst co chci a kolik chci.

Radím : žádné mindráky a žádné prorůstové bobule. Kila ti časem přibudou sama od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]