Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na rande?

Od: majda04* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, je mi 14 let. Asi dva týdny chodím s jedním klukem, ale nevím, kam s ním jít takhle v zimě na rande. Poprvé jsme byli v kavárně a to už je takové blbé, tam jít znovu. On je navíc celkem akční. Jsme taky z vesnice. Do města by nebyl problém dojet, ale co tam v takovém počasí? Napadly mě brusle, ale ty v blízkosti nikde nejsou. Nemáte nějaké tipy, kam jít na takové druhé rande, když se ani moc neznáme?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, na druhé rande do kina ve městě a mít připravenou ruku pro toho akčního chlapce - patrně ji už začne žmoulat. A v kině je teplo. Zdravím!

hodnocení

0x

Ve městě se dá dělat leccos - a většinou to bývá uvedeno na jeho stránkách. Dívala jste se?

hodnocení

0x

Ve tvém věku jsem celoročně s chlapcem courala venku a dost jsme chodili do kina.

vernon
V jejím věku už mají dnešní děti sex...

liska*
hodnocení

0x

Zjistěte si, kde se co koná. Můžete jít třeba na hokej, basket ap. nebo nějakou kulturu. Nebo řekněte, že si musíte jít něco koupit a pocourejte v nákupním cetru. Aspoň si uděláte jeden o druhém názor, co se komu líbí a co ne. A jestli máte sníh, tak si postavte sněhuláka a pak běžte sáňkovat, aspoň bude veselo*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]