Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ztloustout?

Od: qwertz1 odpovědí: 13 změna:

Poraďte jak přibrat na váze,je mi 25, měřím 190 a vážím 70kg a chtěl bych se dostat aspoň na 90kg!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

A proč to? Ostatní se snaží zhubnout a vy přibrat? *ee*

Zkuste opak,co se doporučuje na hubnutí.Jezte tučné potraviny a nesportujte!*klik*

martina30*
hodnocení

2x

Už ste někde žádal o pomoc např.doktor.Tady jídlo nepomůže,ale odborník,který Vám udělá různá vyšetření a na tom základě Vám poradí,ale zadarmo to asi nikdo neudělá.

hodnocení

2x

Dostatek jidla, primereny pohyb, hodne spat! (8 hodin je minimum) a hlavne psychicka pohoda, stres ma na pribirani negativni ucinky. *slunce*

doplněno 22.12.09 13:27:

Merim 185 a mel jsem take 67 max. 70kg, pribrat se mi podarilo az jsem zalozil rodinu a usadil se. ;)

marekp

Naprosty nesmysl, mel jsem pri 180 cm 62kg a teprve v nynejsim stresovym zamestnani jsem 13 kg! pribral!

Proste to ma kazdy jinak. Spis zalezi na prijmu a vydeji energie, cukru v krvi - zkus se podivat nekde do fitka na rozpisy pro pribirani hmotnosti, svalove hmoty.

Ono nekdo na stres reaguje tim ze si ty nervy zacne obalovat sladkym. A pak se pribira. Na me treba stres takto nefunguje, jim porad stejne at jsem v klidu nebo ve stresu. Tech 13 kilo jste urcite nepribral ze stresu, ale z jidla ktere jste kvuli nemu zacal jist navic.

asa*
hodnocení

2x

Vysoce kalorické jídlo, poté hodně piva. Jo, mimochodem, nechte si předepsat Vermox.*smich*

hodnocení

1x

Buďte rád, že jste štíhlý, trochu cvičte na zpevnění svalů, a netrapte se tím, určitě lepší být štíhlý, než tlustý, za čas budete třeba řešit opačný problém.Jestli kouříte, přestaňte, to většinou lidi taky přiberou...Můj syn měří 195 cm, váží 88 kg, a chtěl by zhubnout...neřešte to.

1jara*
hodnocení

1x

Začněte navštěvovat dobrou posilovnu. Tam vám dají rozvrh cvičení a stravy. To by bylo abyjste nepřibral, ale hlavně tam kde je to třeba. Jídlem přiberete pouze tuky a ty jsou k ničemu.

lidus*
hodnocení

0x

To jak člověk vypadá je genetika a nikdo mi nevymluví, že ne.jak vypadají rodiče a prarodiče?

pearmonik*

genetika na tom nema podle me hlavni vliv a to mi taky jen tak nekdo nevymluvi. To kdyz jsou rodice tlusti,tak pravdepodobne bude i dite protoze ji to same co rodice, sportovne zalozena rodina sportuje vice, to neni genetika, ta mozna ovlivni ze hubnete o 30% pomaleji,ale jde to i s ni velmi dobre. Kdyz daji rodice od mala dite na fotbal 4x tydne, bude zdrave a primerene jist a doma nebude jen sedet u pc,tak nemuze byt tluste, to musi mit jedine velmi vaznou nemoc a takovy je max 1 ze sta a to nehraje urcite 4x tydne fotbal nebo podovny sport

kyticka*
hodnocení

0x

Věřte jak budou přibývat léta ,přibydou i kila. Máte výhodu nemusíte se vničem omezovat, jezte co Vám chutná v hojné míře a buďte spokojen s tím co Vám příroda nadělila . Hezké vánoce

mmm*
hodnocení

0x

zajimava otazka pro nekoho velice jednoducha vec pribrat,myslim ze i u vas by to nemel byt problem opravdu staci hodne jist cokoliv a pokud mozno aspon kazde 2 hodiny.mozna jsteale ten tip cloveka zrovna jsem to nekde cetl vysoky stihli proste hubenour a mozna s tim nic neudela an jidlo,ale byt vami tak to nejdrive zkusim

pearmonik*
hodnocení

0x

bez cviceni to nepujde, dobry cvik je, sednout do kresla,uvolnit kazdy sval a pravidelne co hodinu az dve, sahnout po ovladaci a prepnout tv kanal, to provadejte 10-16x denne podle kondice a jako jidlo je vhodna pizza, spek, cola-ne light,chipsy nebo i klobaska, na stole neustale hranolky,krokety a tatarka s kecupem, vse podle chuti, hlavne to chce mit po ruce vzdy neco moc dobreho a kalorickeho. Za 2 mesice tohoto kazdodenniho cviceni 90kg neni zadny problem, to jinak ani nejde, kdyz nahodou nestihnete tak si skocte misto do fitka do kfc a tam muzete cokoliv bez salatu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]