Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ještě bojovat o vztah?

Od: radk odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Nevím, co mám dělat sem zoufalá, trápím se.
Měla jsem vztah, který trval 3 roky. Nikdy jsme oba předtím takhle vážný vztah neměli. Byl to užasný, krásný vztah. Nestěžovala jsem si. Rozuměli jsme si, podporovali prostě vše co do vztahu patří.
Zádrhelem jediné bylo, že jsem se moc nemusela z jeho přáteli a on moc nechtěl mezi mé a to je moc neznal.
Poslední půl rok šel z kopce. Měla jsem doma prblémy a tak jsem se uzavřela do sebe. Vorala jsem okolo sebe jak jen to šlo. Od něho jsem ztrácela tu lásku ke mě. Nechtěl semnou moc trávit čas. Raději byl s přáteli nebo v práci. Neomlouvá mě to moje chování vím, že jsem si tu zlost vylevála na něm, ale mrzelo mě to. Ale chyběla mi ta láska od něho a proto to pro mě bylo hroší. Rozešel se semnou. Trápili jsme se oba.
Bolelo to hodně jak jeho tak i mě. Nejhorší na tom je, že mě má stále furt rád a chce zůstat přáteli. Že mu na mě záleží. Uběhl rok a nemůžu pochopit co se to dějě? :( Když jsme spolu je to krásné pomalu to vypadá jak když spolu jsme. Bohužel on to vrátit zpět nechce. Bojí se, že by to nefungovalo, že to nemá smysl. Ale že nad tím furt přemýšlí.
Já se opravdu snažím, uvědomila sem si své chyby a udělala bych první poslední proto aby se to vrátilo. Ale zas je pro mě těžké se smířit stím, že to nevyjde, že budem jen a jen přáteli. Bolí to, trápím se. Asi chyba je že na něj moc tlačím stím, že bych ho chtěla zpět. Ale jsem zoufalá :(.
On je to moc hodný člověk, takových je v dnešní době málo, ale má svojí hlavu.
Každý kdo nás oba zná se chytá za hlavu a nechápe to proč nechce zpět. Že nás je škoda.

výtka
Upozornění od sys strejc 21. 01. 2018 17:39:11
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. Nesnažte se opakovaně vkládat stejný dotaz!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ať se za hlavu chytá kdo chce. Vy se vzpamatujte a odmilujte, jinak se za čas budete chytat za hlavu vy i přítel. Zachovejte si vztah přátelský a hlavně upřímný, může to být pro vás v dalším životě velmi důležité!

hodnocení

2x

Zdravím. Respektujte ho a netlačte na něj. Jinak ho odradíte úplně a začne se Vám obloukem vyhýbat. City se nedají vynutit!

hodnocení

2x

Ale na tuhle otázku jsem už jednou odpovídala a nejenom já. A vy jste ani jednou nereagovala a teď založíte novou otázku na podobné téma. Ale co mne teda hodně zaráží, že teď jste napsala úplně jiné informace. Tak o co Vám vlastně jde? Škoda času...

liska*
hodnocení

2x

Jen se těžko odpovídá, když není představa, jestli je Vám 18, nebo 35. Obecně ale být Vámi, tak jdu do sebe a vezmu si z toho ponaučení do budoucna. Spolu neřešte, jak a proč a co bylo. Maximálně řekněte, že jste to nezvládla a že Vám je to líto. On prostě poznal více Vaši povahu, což ukážou právě tyhle vypjaté situace, a teď právem váhá. Nechtějte po něm nějaká rozhodnutí. Možná časem jako přátelé k sobě najdete cestu. Teď ale musíte vydržet být jenom tou dobrou kamarádkou. Mezitím pracujte na sobě, neseďte doma a neřešte to s kámoškama, ale mějte své zájmy a záliby.

culdabulda1*

radk

- "velice citlivá" může také znamenat hysterku, měla byste si na své jednání dát pro příště pozor

radk
hodnocení

Je mi 21 let a jsem velice citlivá. Děkuju moc. Vaše odpověď mi velice pomohla :)

hodnocení

1x

Vy jste vlastním chováním zapříčinila rozchod - a teď se divíte, že se on nechce vrátit. Proč by měl? Abyste si zase "tu zlost vylevála na něm"?

Jestli se vrátit nechce, nedonutíte ho. Tím spíš ne nátlakem. Buďte ráda, že máte "aspoň" kamaráda - taky byste mohla mít nepřítele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]