Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam mám vycestovat

Od: marciva odpovědí: 9 změna:

Prosím, dejte mi typ na cestu k moři. Mám na to 22000/osoba, mělo by to být na přelomu června a července na 8-11 dní, nechci jet autobusem (buď letecky nebo autem). Chorvatské bobřeží znám dokonale od severu k jihu, takže tam ne. Mám ráda na pláži soukromí, nemusím davy lidí ani takové ty hromadné zábavy na povel. Tedy hlavně klid a odpočinek. Stravovat bych se chtěla polopenzí. Budeme dva, já a můj muž, oba padesátníci. Děkuji ja Vaše typy:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zakynthos-Laganas,byli jsme tam vloni na 12 dní a moc jsme si to užili.Měli jsme půjčené auto na 3 dny a projeli ostrov křížem krážem.Rovněž oba ve vašem věku :--)). Auto doporučujem půjčit ještě u nás,vyjde to o cca 50 EU levněji něž tam na místě.

doktpr365*

Tak zrovna v Laganasu klid tedy není.je to hodně rušné letovisko. Jinak ale super.

hodnocení

2x

Zkuste Černou Horu - Ulcinj.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych jel na Sicílii, protože je zcela jiná, než celá Itálie. Např. viz odkaz je hotel v hezkém městečku a přímo u pláže. A myslím, že je tam také hotel jediný, tak je tam klidno. Zdravím!

hkennedy.it/...

doplněno 20.01.18 22:24:

hotely.zajezdy.cz/...

hodnocení

1x

Dá se ušetřit za letadlo, když se letí odjinud než z Prahy nebo Ostravy. Auto se dá odstavit u letiště, naprosto v bezpečí. A tak se dají ušetřit finance na luxusnější pobyt. ;) Já bych hlasovala pro Řecko.

hodnocení

1x
Máme projetou Itálii i Řecko, loni poprvé to byl Egypt. Byla to nejhezčí dovolená, klid, všude čisto, žádné přeplněné nebo hlučné pláže. 15tis/12 dní

hodnocení

0x
Mě se teď naposledy docela líbilo v Bulharsku...
Jinak 22 bude skoro stačit i na Thajsko.

hodnocení

0x

Vašim představám bude nejvíc vyhovovat Řecko. Je však obtížné doporučit konkrétní místo a hotel. Doporučuji vám navštívit stránky recko.name najdete tam recenze míst, hotelů, taveren, různé diskuze i fotogalerie.

sametka
hodnocení

0x

Řecko- ostrov Kos, bydlet přímo v hl. městě a půjčit si kola a projet si okolí a termální prameny a účastnit se fakultativních zájezdů (okolo ostrova a po památkách busem, na blízké ostrovy lodí).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]