Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla bych si pořídit svojí první elektronickou cigaretu, což bude Ego aio. Když si ji budu kupovat, tak si chci koupit i žhavící hlavy do zásoby, ale nevím, jaký mám zvolit odpor. Jsou tam odpory 0,5ohm, 0,6ohm a 1,0ohm a já nevím, jaký zvolit. Ani nevím, co ty odpory znamenají. Jako, že se nějak rychleji pálí, nebo to způsobuje větší dým? Fakt nevím, kuřačka nejsem a co bych chtěla je ten větší dým no, abych zkoušela triky :D Ani nevím, jestli kouřím jakoby DL ( pára se z elektronické cigarety natahuje přímo do plic) nebo MTL(pára se nejdříve natáhne do úst a následně vdechne do plic) Už jsem elektronku párkrát zkoušela a spíš se mi zdá, že MTL no.Tak mi prosím poraďte, jaký odpor je pro mě nejlepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.