Nejste přihlášen/a.
Doporučíte mi nějaký hotel na letní dovolenou v těchto destinacích? Tunisko, Egypt... Chci vyzkoušet týdenní dovolenou ve stylu ležení u moře, nebo bazénu s allinclusive. Tyto destinace mě lákají teplým počasím už v květnu a červnu a nízkou cenou. Budu s sebou brát manželku a malou hočičku. Podělte se o své zkušenosti s chováním lidí, okolím, cestou atd.
Díky, Jirka.
Zdravím, vzhledem k tomu, že ještě zdůrazňujete , že sebou berete ještě ženu a malou holčičku považi váš dotaz spíše za špatný vtip a nebo nějakou provokaci.
Jinak obě dvě země jsem v dávné minulosti navštívil a všude mne potkal pouze a teď nevím jak to slušně říci bordel a smrad. A to se snažím být velice nezaujatý. Moře špinavé o pláži ani nemluvě. Originál pitnou vodu v láhvích borec doplňoval za rohem z pumpy. Nad postelí vyškrábané nožem že tam byla předemnou nějaká mařka před 8 lety , což znamená , že se tam 8 let ani nemalovalo. Atd. atd. ...vždyť je jinde tolik krásných míst a za super ceny.
Já si myslím, že to nemusí být jen špatný vtip nebo provokace. Někteří Češi mají rádi dobrodružství nebo chtějí ušetřit za každou cenu. Co vadí Vám, nemusí vadit všem. Záleží taky na hotelu, místě a zkušenosti se zemí.
V Turecku jsem byl několikrát ale to co popisujete nebylo ani jednou :D Takže varianty jsou dvě. Buď jste prostě nechěl otevřít peněženku a koupil jste nějaký zaplivaný motel, které najdete kdekoli na světě.. Varianta dvě..víte, že se jedná o muslimské země, patříte k SPD a chcete prostě jenom plivat jedovaté sliny.
danys - nepovažuji se jak ty říkáš za socku a nemám problém pustit korunu. (jentak mimochodem letos plánuji dovolenou za 110tis.+ strava a benzin) , ale za svoje peníze očekávám určité služby. Nepotřebuji , aby mne někdo obskakoval, jsem jak by se řeklo starý tremp, ale aby mi někdo do prázdných lahví od vody dolíval vodu z pumpy a prodával jako origo a aby mne stále někdo obtěžoval s nataženou rukou to se na mne nezlob... To mi je lépe v Bulharsku u moře v Rumunsku v Transylvánských alpách v ukrajinských kopcích v krásné přírodě kolem Secheltu v kanadě atd atd A u nás co je nádherných míst až srdíčko poskočí .
Dobrý večer. Turecko - Hotel Side Star Beach - pět hvězdiček. Hotel, pokoje, bazén, pláž, všude čistota. Moře čisté, pozvolný vstup do moře. Pokoj, foto - konvice na kávu, každý den, čaj, káva, pití v lednici, voda- originál uzavřené lahve, cola, pivo v plechovce - každý den doplňované. Po celý den různé ovoce, banány,melouny, broskve,víno, švestky, cizí ovoce. Jídlo - nepřeberné množství pro děti i dospělé, místní i naše. Sladkosti, ovoce,dortíky. Jednou týdně večeře u bazénu. V barech i u bazénu, všechno pití i alkohol. U bazénu od 10.00 hod. občerstvení, sladkosti, teplé a studené pití, pečivo, mastné výrobky, cerstvé místní výroky. Luxus. Vlastní zkušenost. Viky
Dobrý večer,předloni jsem byla v Marsa Alam v Pensée Royal Garden.Byla jsem s kamarádkou a velmi hezká dovolená.V hotelu čisto,vstřícný personál a velký výběr jídla,zákusků a ovoce.Denně jsme měli láhev balené vody na osobu v lednici,čaj ,kávu a samozřejmě varnou konvici.Po celý den přístupné džusy,káva,občerstvení. Celá rodina si klepala na čelo a loni po líčení našich zážitků letěl syn s přítelkyni a na jaře se chystají znovu.Kamarádčin syn letěl dokonce dva krát.mamina
Jsem seniorka s malou zásobou finančních úspor a chci si užít teplo,pohodu a klídek alespoň 1x ročně.Po zkušenostech vyhrává Egypt.Záleží jaká očekávání kdo má.Teplo v Egyptě vždy(déšť prý před 40 lety a to jen pár kapek).Moře přes 30 stupňů,hmmmm.Pohoda-nevzpomínám,že by mi tam něco chybělo k pohodě,kterou očekávám-čistý denně ustlaný pokoj,kdykoliv káva,pití a jídlo.Klídek-nikdo mě nerušil,každý se usmíval a naučili mě i anglicky-no problém.
Že za branami rezortu je holá poušť, že ve městě mají na tržnici jakýsi chaos a harampádí za stánkami, že neudělali tatarák, řízek a svíčkovou, že včera v moři byla medůza, že v pokoji proletěl komár? Ale to mi přece nevadí, moje očekávání bylo na výsost spněno. Měla jsem trochu obavy,že když tuto dovolenou nabídmu mému náročnému synovi, který by snad očekával obsluhu nahoře bez, dnes jsem v klidu.Synovi sice řízek chyběl, ale řekl, že už by jinam nikdy nejel.Milujeme Egypt! MM
Nedejte na řeči Instalatéra, v Egyptě jsem byla 13x a kromě jednoho pobytu to bylo vždy fantastické. Pokud cestujete s malým dítětem, vřele doporučuji hotel Brayka Reef, skvělé služby nádherná písková páž bez mola. A ,zcela určitě lepší služby než Turecko, které se v poslední době mc zhoršilo, Turci už mají peníze a mě opravdu vadí, když ty jejich baby v těch hábitech lezou do bazénu a vpodstatě i na pláži nic, jsou strašně přervané. Už tam nepojedu. V Tunisku jsem byla spokojena vždycky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.