Zdravím. Po dnešní návštěvě posilovny (která se mimo jiné povedla na jedničku) se mi objevil na tváři bolák o průměru cca 0.5 cm. Zjistil jsem to až poté, co jsem přišel domů na tváři mě cosi svědilo. Podotýkám, že jsem se v té posilovně nechtěně dotkl tváří železné tyče, když jsem cvičil na stroji, který slouží pro protahování zádových svalů. Co si aplikovat na ten pupen? Chci, zjistit,co tak pomáhá a zda mám použít alkohol nebo nějakou mast.
Chytil jste od někoho jiného nějakou infekci a zmizí to nejspíš samo za pár dnů. Na gyndě se dá chytit něco takového, ale jinam. A co myslíte, že se s tím dělá? Nic. Čeká se na to, až to zmizí samo. Naštěstí to zmizí. Jinak by se muselo zpátky tam.
doplněno 19.01.18 19:03:
Pár dní se tam budete drbat a zmizí to. Přece Vám to tam nezůstane napořád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.