Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem docela vybíravej při výběru dovolené u moře. Mám několik podmínek:
1) Rád bych menší letovisko, které má svojí historii, ducha.
2) žádné hotelové komplexy, bazény, paneláky.. raději malé hotýlky + místní restaurace
3) pokud možno Evropa
4) Pláž s pískem, pokud možno členitá, žádné kilometry rovné dlouhé pláže plné slunečníků..
Tot vše.. jen si dovolím poznamentat, že mě štve nabídka cestovek, kde ve velké míře najdu jen foto interiéru hotelu, který mi je absolutně ukraden. V dnešní době už asi není možné se ubytovat v zavšiveném hotelu, takže fotka dřevěné nebo kovové postele mě nezaujme. Občas si připadám, že na místo nabídky dovolené koukám do letáku Ikei. Je pro mě zkrátka důležité okolí a ne interiér hotelu, kam se chodím jen stejně vyspat.
Díky za rady a postřehy.
Na řeckých ostrovech se dají najít velmi roztomilá zákoutí. Třeba taková Kréta - severní pobřeží je bohapustá komerce, čtyřicet kilometrů hotelů jeden vedle druhého, ale jižní pobřeží je něco, co by tě mohlo oslovit.
Ohledně lokality si radit netroufám - ale jako už po několikáté doporučím instant street view. Tam si okolí můžete prohlédnout téměř detailně na mapě, z ptačí perspektivy i procházkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.