Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat oblečení pro XXXXL

Od: fell* odpovědí: 22 změna:

Ahojky všem a předem přeji krásné svátky *pusa*

Chci se zeptat - mám hodně velkého brášku - nemůžem sehnat pěknou zimní bundu - má velikost 4xl i klidně 5xl ... v nadměrkách co maj, tak je za 4500,- šílená cená a nehezké zboží ... nevíte kam jít? Kde sehnat hezkou kvalitní zimní bundu? Já si pořídila lyžařskou, je hezká a teplá, prdím na to, že ji nosím normálně i když nelyžuji ( já plužím :)) ) Chtěla bych mu taky sehnat nějakou takovou ... ale kde? Copak nemůžou lidi xxxxl nosit hezké oblečení? Vše to vypadá jak pro vágusy ...

Prosím o rady a tipy - děkuji mnohokrát ;)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

4x

Hezký bundy mají vpracovních oděvech a jsou za hubičku.Mají i dostatečné velikosti a kam se kolikrát na kvalitu a nositelnost hrabou modní obchudy.zadejte do vyhledavače pracovní oděvy a tam si určitě vyberete.A vkaždém okresním městě je určitě jeden takovýto obchod.

fell*
hodnocení

Ano to mi stále ukazoval vyhledávač, pracovní oděvy a lesnické aj .. nenakoukla jsem, ale udělám to .. děkuji :o)

lidka*
hodnocení

3x

Ahoj fell! Já si ráda objednávám v internetovém obchodě Petrklíč. www.petrklic.cz Je fakt, že jsem už seniorka a tak si tam vždycky když potřebuji něco hezkého seženu. Pravda je, že i tam jsou ceny vyšší, ale je to převážně česká výroba. Nejsou problémy s vrácením nevyhovujícího zboží, to mám také vyzkoušené. Takže koukněte a uvidíte. Jinak ještě prohlédnu své poznámky, nedávno jsem si uložila nějaké nové adresy, tak se na ně podívám a případně doplním. Také přeji krásné Vánoce!

qwert*

Jsa mužem s postavou Obelixe Petrklíč rovněž velmi doporučuji. A ještě se dá nakoupit i u Neckermanna - neckermann.cz/....

fell*
hodnocení

Děkuji mockrát :o) Na tyto webovky jsou koukala, nenašla jsem tam ... každopádně, jakou máte zkušenost se zasláním zboží? odpovídá vždy velikost? abych vedela, zda mu tam mohu nekdy koupit třeba mikču nebo triko ;) Děkuji

lidka*

Chce to bráchu pořádně přeměřit. Jsou tam asi dvoje velikostní tabulky, takže podle toho by se dalo vybrat. A navíc tam jsou uvedené i délky - což zkraje nebylo. Já si tam objednávám už hodně dlouho a podle katalogů je zřejmé, že se slušně rozvíjejí a prosperují. Zatím jsem neměla s nimi negativní zkušenost. Zboží zasílají zhruba do měsíce. Zde by mohlo být něco pro mladší ročníky: www.unclesam.cz/c/... . Jinak znám i obchod v Liberci, ale tam to bylo trochu dražší: www.sippliberec.i/... . A zde ještě jedna adresa, ale tu neznám vůbec: velline.cz/...

slonbonjohn*

Na velline.cz/... jsem si kdysi obědnával riflovou bundu, celkem ušla, ale ty ostatní bundy se mi zdají málo šik za ty ceny. Taky bych se přikláněl k návštěvě e-shopu nebo prodejny s pracovními oděvy. Ten výběr tam je až neskutečný a nakupuju tam vybavení na 4kolku. Pak se dá leccos sehnat v armyshopech, to je dnes IN.

doplněno 22.12.09 20:54:

objednal *hi*

miljan*
hodnocení

2x

A co na to jít z opačného konce.

hubnete.cz/...

http://www.hubni.cz/

hubnuti.org/...

*pivo*

lidka*

No jo, to je také dobrá rada. :( Já se snažila chodit opačně celý život, ale stejně mne nakonec zachraňuje "Petrklíč". *nevi*

*smich**palec*Taky jsem s léty došla k názoru, že jediné dobré řešení je koupit si větší hadry :)

cyril*
hodnocení

1x

Nevím sice odkud jste,ale jednou z možností nákupu oblečení pro prostorově výraznější osoby je nákup na tržnicích v Polsku.Sám tam nakupuji poměrně často a jsem spokojen jak s kvalitou,tak s šíří nabídky od prádla přes obleky i bundy a kabáty.

fell*
hodnocení

Hm asik nikdo neví - asi tedy koupím velký spacák a nechám mu spíchnout nejakou bundu podle svého stylu *smich*

papene*

:)Obávám se že, ceny jsou také vyšší.

bezvaportal.cz/...

biggie.cz/...

e-velline.cz/...

doplněno 22.12.09 09:35:

*cteni* texshop.cz/...

fell*
hodnocení

Pokud to bude hezké, nevadí :o) Děkuji moc moc ;)

dejavu*

tady máte přehled obchodů i s recenzemi

dietni-denik.estranky.cz/...

mad*

tam jsou snad všechny shopy pro XXXL módu, i zahraniční :)

fell*
hodnocení

No on se snaží - ale 140kg je 140kg a i kdyby zhubl, bude to kus chlapa, není to u nej jen o tlouštce, ale je to prostě mamut ( tak mu říkám) ... Děkuji všem za rady a typy ... nejvíce vyhrály pracovní oděvy, super ceny a opravdu hezké zboží ..ale ostatní webovky jsou fain inspirací na dárky na příští Vánoce, jak pro mamuta bratra tak pro mou big mamaaaa *uspech*

Všem krásné svátky a papkejte - by byl hřích se nekrmit salátkem a cukrovíčkem aaa chlebíčkama a všííím... tady je videt, že i pak se dá oblečení sehnat když to přeženeme *smich* Šťastné a Veselé *tanec**andel*

lidka*

Ale je vidět, že toho svého brášku - jak říkáte mamuta, máte moc ráda a to je bezvadné. *palec* Prostě máte pořádného rodinného ochránce. *placni* Také krásné Vánoce!

hodnocení

0x
Nechat si bundu ušít, dle vkusu by to nemělo přijít na víc, jak 2000 Kč vč. materiálu.
mad*

Chachachá, ty jsi fakt bavič, vidím, že jsi ještě nebyl u krejčího. *smich*

Ja myslel dámskou krejčovou, né zloděje
teide*

A vy o nějaké laciné víte?Dejte kontakt,prosím.*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]