Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Poslední týden mám hrozně citlivé horní zuby - jedničky a dole 1,2 jak na horké, tak i studené. Horký čaj, polévku,... nebo naopak studené pití mi vůbec nesmí přijít na zuby, jinak bych se opravdu zbláznila Nikdy jsem tímto netrpěla. Zkusila jsem Parodontax pastu, ale účinek žádný. Co by mi na to mohlo pomoci?
Na citlivé zuby pastu seženete spíše, než pastu bez fluoru. To je docela problém sehnat. Sensodyne je prý dobrá na citlivé zuby. Jinak těch past je víc. Já nemohu delší dobu sehnat Paradontax bez fluoru.
Používejte mezizubní kartáčky.
Zkuste vodičku Herbadent, je to malá lahvička, koupíte v drogerii nebo v lékárně. Kápnete na vatičku a přitisknete na zub. Na na 99% vám pomůže od bolesti. Dále je nezbytně nutné dodržovat zubní hygienu, prostě si čistit zuby, používat zubní pastu na citlivé zuby, je jich více. Velmi dobrý je elektrický zubní kartáček, určitě lepší, než ten obyčejný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.