Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toxonutritivní epilepsie

Od: lwalthber odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dostal jsem několik epileptických - toxonutritivních - záchvatů, a nyní mi po roce bez záchvatů bude navrácen řidičák.

Jak to ale bude se řízením aut v pracovněprávních vztazích? Jistě, nebudu moci řídit TIR, ale údajně budu moci - díky novele od roku 2017 - řídit tzv. referenční vozidla (jinými slovy "služební auta").

Můj lékař, vyhotovující posudek, se k tomu staví velice laxně, a ani se kdovíjak nenamáhá zjišťovat, zda se zákony už změnily...

Děkuji za odpověď...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Zdravotní způsobilost k výkonu sjednaného druhu práce by neměl posuzovat ošetřující lékař, ale lékař s kterým bude mít potenciální zaměstnavatel uzavřenu smlouvu o poskytování pracovně lékařských služeb. Od svého lékaře budete potřebovat jenom výpis ze zdravotní dokumentace.

111®
hodnocení

0x

zájem o to jak to je by jste měl mít vy, abyste byl v obraze a neodrbali vás..

hodnocení

0x

Možná jen špatně hledám - ale poslední novela vyhl. č. 277/ 2004 byla v roce 2015. Tu informaci máte odkud?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]