Nejste přihlášen/a.
VUT má samozřejmě také univerzitního (závodního) lékaře. Tady:
Zašla bych primárně k tomu, protože tam studuješ, neodmítne tě. Zkusila bych tam zavolat, má tam i číslo, vysvětlit situaci a bude to. Dneska je tam až do šesti.
-> @eulalie Nikdo nám o ničem takovém nikdy neříkal.
Jinak, nakonec se mi zadařilo, ale byl to boj. Došel jsem k té školní závodní lékařce. Na dveřích mě uvítala cedule DOVOLENÁ a pod tím adresa kde měl být zastupující lékař. Na dotyčnou adresu jsem došel, ale doklepal jsem se tam jen na jakési kožní oddělení. Tam mi asi nepříliš bystrá, ale jinak milá sestřička poradila, že mám zkusit pohotovost v úrazové nemocnici, kde se mi paní za okýnkem pomalu vysmála se slovy, že fakt neví kdo mě k nim poslal, ale že nějakou nemoc to oni tam neřeší. Nicméně až tato nepříjemná paní mi poradila jít na polikliniku. Tam jsem se skoro ztratil a už jsem to chtěl vzdát, ale na poslední chvíli jsem našel kýžené dveře.
Abych to dobrodružství shrnul, nikdy v životě jsem snad nebyl tak rád, že jsem konečně dostal penicilin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.