Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta doručení na mou adresu?

Od: mcgyver® odpovědí: 18 změna:

Přišel mě balík na poštu a přišla mě o tom sms. Žes pokud chci doručení domů, tak mám navštívit www.zdocp.cz. Vyplnil jsem telefonní číslo a číslo zásilky, vyplnil jsem adresu, přišlo mě sms, že přijali mou žádost doručení domů. Bylo to v pondělí asi v 10:15. Dnes je středa zásilka z 4km vzdálené pošty ještě není doma. Jak dlouho ještě budu čekat?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Jak dlouho budete čekat? No do doby, než váš příkaz Česká poště zpracuje a vyhodnotí. Odpověď zde na poradně nehledejte, to se rovnou můžete zeptat na lampárně. Rychlejší by bylo si ujít ty 4 km pěšky, za hodinku pomalejší chůze byste tam byl a za druhou i nazpět.

lkardasova

Absolutně souhlasím nejsem schopna najít stránku na zmenu doručení to , aby si každý vzal na doručení balíku dovolenou čekal celý den zavřený doma a nakonec stejně letěl pro balík na poštu

pohanka*
hodnocení

0x

No a na kdy jste si zadal datum a čas doručení? Pokud tam ty dispozice byly?

---------------------------------------------------------------

Jinak co je zásilkou nezjistíte, než že na tu poštu zavoláte.

hodnocení

Datum ani čas doručení jsem nastavit nemohl.

hodnocení

0x

Pokud doručuje balíková pošta, pak to (aspoň u nás) chodí tak, že jeden den dovezou - nezastihnou - odjedou a teprve druhý den doručovatelka vhodí do schránky oznámení. Nemáte ho tam?

hodnocení

0x

U mě jim to trvalo týden. Bylo to velké, tak jsem na poštu nechtěl, ať mi to dovezou.

ladislavhejkal
hodnocení

0x
DR8847086692C,potřebuji dodat dobirku až15.2.2018,momentálně jsem v nemocnici,děkuji Hejkal
vaclavabraham

zasilku DR 3382626465U,s dobirkou 1490Kč si vizvednu na poště osobně děkuji za pochopeni

jurajjuraj*
hodnocení

0x
Pokud mate cislo baliku tak na cpost.cz jde zjistit co se prave deje s balikem, a to doruceni ono jim to asi taky bude trvat nez jim to dojde pres ty jejich systemy

evacibulcova
hodnocení

0x

Včera mi přišla sms zpráva že převzali zásilku a že mi zítra 20.2.bude doručena.Dnes je 20.2.a žádný balíček mi doručen nebyl.

vallova
hodnocení

0x

dobri den balik si viberu 13.4 na poste dekuji Vallová

jurajjuraj*

ok, budem cekat i s pohostenim

xx*
11.04.18 13:25
hodnocení

0x

jirinapetranova
hodnocení

0x

Dobrý den, balíček mi bude doručen v úterý 17.7. Prosím do 10 hod. nebo od 11.30 hod. do 16.30 hod. děkuji. Petráňová

pavelprokop
hodnocení

0x

Zítra dopoledne ve středu si odobně vyzvrdnu dobírku u vás na poště.

schneiderbedri
hodnocení

0x
Bohužel, po.ut.st. nejsme doma. Ve čtvrtek je možné zásilku převzít. Děkuji. Schneider.

petrovamiluse
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Petro, vy jste hodně odvážná, když takhle pustíte do světa svou adresu a telefonní číslo. Koledujete si o problém! *bum*Zbláznila jste se?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]