Přišel mě balík na poštu a přišla mě o tom sms. Žes pokud chci doručení domů, tak mám navštívit www.zdocp.cz. Vyplnil jsem telefonní číslo a číslo zásilky, vyplnil jsem adresu, přišlo mě sms, že přijali mou žádost doručení domů. Bylo to v pondělí asi v 10:15. Dnes je středa zásilka z 4km vzdálené pošty ještě není doma. Jak dlouho ještě budu čekat?
Dobrý den. Jak dlouho budete čekat? No do doby, než váš příkaz Česká poště zpracuje a vyhodnotí. Odpověď zde na poradně nehledejte, to se rovnou můžete zeptat na lampárně. Rychlejší by bylo si ujít ty 4 km pěšky, za hodinku pomalejší chůze byste tam byl a za druhou i nazpět.
lkardasova
Absolutně souhlasím nejsem schopna najít stránku na zmenu doručení to , aby si každý vzal na doručení balíku dovolenou čekal celý den zavřený doma a nakonec stejně letěl pro balík na poštu
Pokud doručuje balíková pošta, pak to (aspoň u nás) chodí tak, že jeden den dovezou - nezastihnou - odjedou a teprve druhý den doručovatelka vhodí do schránky oznámení. Nemáte ho tam?
Pokud mate cislo baliku tak na cpost.cz jde zjistit co se prave deje s balikem, a to doruceni ono jim to asi taky bude trvat nez jim to dojde pres ty jejich systemy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.