Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy asi přijde faktura od Toptransu?

Od: toptrans odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

objednával jsem začátkem prosince přepravu zboží ze Slovenska k nám do ČR přes firmu Toptrans. Vždy, když jsem si objednával dopravu přes ně jen v rámci ČR, tak jsem za dopravu od nich platil vždy při převzetí zásilky a tím to bylo vyřízené. Zboží už mi bylo v prosinci přes svozové depo na Slovensku a rozvozové u nás v ČR doručeno dávno, tedy v prosinci, nechal jsem si to poslat na dobírku, tu jsem uhradil při převzetí a příjemce už ji má i na účtě, ale dodnes nepřišla faktura od Toptransu na úhradu přepravy od nich. Nevíte prosím někdo, za jak dlouho je asi tak posílají? Myslel jsem, že to budou chtít zaplatit nějak hned, ale čekám už 1.5 měsíce a stále nic. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Kontaktujte Toptrans...to bude nejjednodušší a taky nejrychlejší.

hodnocení

0x

Dobrý den. Třeba se mýlím, ale já si myslím, že to přepravné je už v ceně té dobírky. Tedy stejně jako když objednáváte v ČR. Já jsem objednával na Slovensku LP desky na dobírku. Mě to ale doručila naše Česká pošta. Pokud Vám to doručil Toptrans, tak to je mezi nimi. Tedy mezi firmou, kde jste objednal zboží a Toptransem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]