Nejste přihlášen/a.
ženy, poraďte, už jsem zozfala S prítelem jsme spolu 7let a posledního půl roku mu vubec nestojí
co s tím? Zkoušime všechno možné i nemožné. Vypadá to tak,že budeme muset začít brát léky. Které jsou nejlepší?
Neuvádíte věk, což je důležité. Někdy je třeba interní vyšetření, aby se zjistila příčina. Sem třeba patří cévní problémy dlouhodobých kuřáků. Často v tom hraje roli psychika - přehnaný zájem ženy. Případně jistá její netaktnost. V jedné knížce bylo : Z tepla domova a lásky ženy, pramení mužská síla.
Jedno pořekadlo jsem kdysi slyšel. Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží. Ale vážně, stručně, asi tak dvě možnosti problému. První je zdravotní, tak návštěva doktora, a druhá je v jeho hlavě, a na tom musíte máknout oba. Mluvit spolu, určitě má nějaký "tajný" vzrušující představy, který by ho mohly naladit s tvojí pomocí. Hlavně ho nepodrážej ještě víc. To nebude funguvat určitě. Bude na to myslet, aby to vyšlo, a čím víc bude myslet a chtít, tím víc to nepůjde. A když veškerá snaha selže, tak pak asi možnost číslo jedna. Zdravotní problém,... však víš.
Zdravím, pravděpodobně ho už po těch 7dmi letech nevzrušujete. 7let je celkem dlouhá doba na to, aby měl chlap jednu sexuální partnerku a už ho prostě "nebavíte". Můžete ho zkusit vzrušit orálem a podobně. Popř. ho zkuste navnadit nějakým sexy oblečkem.. Je toho spousta, ale jak říkám, 7 let je moc dlouhá doba.
No, vyloučit se to nedá. Ale pro Vaše info, existuje spousta vztahů, kde to funguje několik desítek let a s erekcí není problém. Jasně, tělo se s věkem mění, ale to fakt není o délce vztahu s jednou partnerkou, ale spíš o počtu kilometrů na tachometru. 7 let je dlouhá doba na to strávit ji v base, ale na vztah?
Jak už tady někdo psal - je málo informací. Hlavně tedy věk obou.
Já jsem byla vždycky babka - bylinkářka, zkusila bych třeba kotvičník : jikl.cz/...
Nebo něco jiného.
Pak už jen ten doktor.
Dobrý den, nejlepší léky jsou takové, které na zdr. problém předepíše lékař po řádném vyšetření (např. tlaku, srdce, cév). Jaký je zdr. stav Vašeho partnera a kolik je mu let? Zdravím!
Jenom poznámka - pokud by měl Váš přítel např. nemocné srdce a bral si nějaké povzbuzující preparáty (bez lékařského předpisu), tak to vzrušení nemusí přežít. Ovšem, konec by to špatný nebyl (jenže už na "furt").
Dobrý den. Tak chudáka přítele přestaňte trápit a pořiďte si výkonný stroj. Robertek se tuším jmenuje. Za tuto radu mě nejspíš pošlete někam hodně do pryč. Pak mám pro vás jinou radu. Daný stav pohlavního nástroje vašeho přítele muselo pravděpodobně něco způsobit - léky, stres, nemoc, nevhodná partnerka, která již nevzrušuje apod. Proto by se váš přítel měl se svým problémem možná obrátit na lékaře, aby nemoc vyloučil, dříve než se pustíte do zobání těch patáků.
No, pani, Vy v tom mate trosku nejasno. V prvni rade jste spolu dost dlouho na to, aby se v partnerovi udrzela nejaka sexualni jiskra, obzvlast pokud jste se Vy sama zmenila.
Po druhe, leky zacnete brat az pokud Vam je predepise lekar. Pokud neuzna, ze je problem s erekci, k zadnym lekum se nedostanete. Jedina moznost je koupit si DOPLNEK STRAVY? ten se na predpis nevaze, ale nelze ocekavat ucinky, jako od Viagry a podobnych leku na predpis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.