Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v Andalusii

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Hledam nejaky maly resort, ubytovani, v Andalusii. Mam pozadavek, aby to bylo na plazi a co nejvic na jihu. Ano, Ck maji hodne, ale vsechna ubytka jsou pres silnici a vetsinou velke resorty. Tak me napadlo zeptat se tady, jestli nema nekdo nejaky tip? Dekuji a kazdou dobrou zkusenost.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chcete strávit celou dovolenou jen u moře? Pak je to asi jedno kde, a stačí jen otevřít mapu a hledat.
hodnocení

Opravdu sofistikovana odpoved.

Na otázku "na pláži, mimo silnice, a co nejvíc na jihu" je to dostatečná odpověď. Ale nevím, co je na tom špatného, já jsem si podobně našel na mapě přibližnou oblast a pak jsem si jen vybíral z nabídek v blízkém okolí.

hodnocení

@kollma moje otázka zněla, zda má někdo nějakou zkušenost, tip. Nikoliv jak mám hledat! Ale našla se osoba, kterí pochopila už máme vybráno i zaplaceno. Děkuji vám za "radu" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]