Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela jsem se zeptat jsem v nouzi ,protoze se snazim zhubout ale nejak to nejde.byla jsem drive hubena ale pak mi zjistili stitnou zlazu a zacala jsem pribirat na vaze tak i v zadku a stehna a trapi me to protoze porad sportuju a diky tomu jsem zacala jist vice ale ted sem to omezila na pravidelni jezeni a ne prejidani ale nevidim zmenu nechci brat nejaky prasky protoze mi je 15let a nechci si tim zkazit zivot jen se chci zeptat na nejakou radu jak zpevnit telo aby to slo trochu poznat dekuju za kazdou odpoved Lucka
omez ve své potravě hlavně sacharidy, maximum 50-60 g denně (nemyslím jen sladké, ale pečivo, přílohy atd) a zkus kalanetiku, případně pilates cvičení.
Bohužel štítná žláza má na svědomí hormony, které ovlivňují váhu. Ale pro zpevnění svalů je výborné svaly posilovat. Jak už bylo řečeno kalanetika je fajn a jako další cvičení přidej činky. Pravidelně papej. Alespoň 5-6x denně a sacharidy jez asi jen do 16-17 hod. Pokud to bude ještě aktuální, napiš Tvůj jídelníček a kdy cvičíš. Mohli bychom s tím společně hnout. I o vánocích to jde.
Ahoj,tak já jsem od června 2009 dosud zhubla 10 kg. Jak? Začala jsem jíst vícekrát denně a menší porce.Ale o tom se píše všude a málokdo tomu věří.Když jdu do práce,tak s namazaným chlebem k svačině,v 11.30 mám oběd-nesním ho celý,místo 4 si dám 3 knedlíky,brambor polovinu atd.Prostě obědvám,ale o trošku menší porci než předtím.Asi tak ve 14.30 ještě v práci posvačím-většinou jogurt,nebo ovoce.Pak příjdu domů /asi 16.00/, dám si chléb nebo housku, a večeřím nejpozději v 18.30-zase normální jídlo,žádnou dietku,ale snažím se o poloviční porci. Pocity hladu vůbec nemám,naopak se mi smrsknul tímto žaludek.Někdy s obědem opravdu zápasím a pak pro mě není problém sníst ho pouze polovic.A to mám pocit ještě plného žaludku od ranní svačiny.Můj syn takto zhubl 20 kg za půl roku.Samozřejmě pokud mám chuť na sladké,tak si dám,ale nesním celou čokoládu,ale odlomím si pouze kousek.Takže já se vůbec neomezuju v chutích,pouze jsem snížila porce a začala jíst častěji.A sport?Pro mě je výborný aquaerobic.Zkus to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.