Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplňky u kadernice

Od: kristinao odpovědí: 4 změna:
Ahoj,ráda bych se zeptala..pokud si nechávám delat účes na ples v kadeřnictví a účes obsahuje doplňky(kyticky,perlicky,..) musim si je pořídit sama a donést je nebo tam kadernice maji zásobu takovyhle veci? Dekuji a hezky den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Moje kadeřnice je moje kamarádka. Bezpečně vím, že žádné doplňky do vlasů zákaznicím nenabízí. Případné ozdůbky si každá musí obstarat a donést sama. Ale nevylučuji, že ve velkých městech může být i kadeřnictví specializující se na pracné účesy s ozdobami. Rozhodně bych se ptala předem. A pokud kadeřnice opravdu zásobu perliček a květin má, prohlédla bych si je a vybrala předem.

lucie*
hodnocení

0x

Co vím já ze zkušenosti,tak si zákaznice donese co by ráda do vlasů a kadeřnice s tím pracuje.Většinou i doporučí co se k tomu účesů hodí nebo né např.kamarídka chtěla korunku,což jí vymluvila,že se to pro ten účes nehodí a dala jí jen vlásenky s perličkami,ty měla kupodivu svoje*nevi*.Takže podle mě je to o domluvě,některé třeba mají tu možnost a nabízejí i s doplňky,některé mají třeba jen"nouzovky" právě jen ty vlásenky s ozdobou ,ale všechny mají svoje takové ty vlásenky co drží účes(ty nedekorativní),ale určitě bych si vzala svoje dekorativní doplňky.

hodnocení

0x

Až se budete na česání objednávat, kadeřnice se zeptejte. Určitě mít nic nebude, protože by to nepoužila. Ženy na takovéhle česání nechodí a jí by zásoby zestarly a znehodnotily se.

ano

Před každým plesem si nechám udělat účes u kadeřníka. Ozdůbky mám svoje i když své drobné perličky by mi dal do účesu i kadeřník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]