Nejste přihlášen/a.
Jak přestat myslet na jinou osobu, kterou sem milovala, ale ona to skončila? Asi před měsícem se se mnou rozešel kluk ale já na něj nedokážu přestat myslet. Milovala sem ho jak si ani už nedokážu představit. Ale teď nevím jak na něj mám přestat myslet, byl mi strašnš blízko. Protože lidem moc nedůvěřuji a snažím se být sama tak se snažím být zase sama, ale protože nedokážu na něj zapomenout tak se mi to nedaří.
Ber to,tak že to k tomu patří.Vždycky vzpomínám jak to bolelo,jak byl svět bez vyhlídek,naprostá beznaděj a ted už to tak tragicky nevidím.Proto se páchají sebevraždy či jiné trapné a zbytečné činy,které stejně toho člověka nepřesvědčí,aby se vrátil.
Zamysli se,kdyby jste to dali znova dohromady?už by jsi měla pořád strach,že to může zase skončit.Ovlivnilo by to tvou osobnost,když to řeknu slangově,podlízala by jsi a takový vztah není dobrý.
Já vždycky postahovala filmy a koukala na filmy,odpočívala,zavrtala se v posteli a byla sama.Jak jsem se cítila lépe vyrazila jsem na bazén,na cvičení s holkama...jasně,v hlavě byl ten člověk pořád a nebyla chut něco dělat,ale přešlo to.Prý ta bolest trvá pulku času co trval vztah.Tak pak dej vědět,jestli je ta pověra nelže
...a zavíráš se i před virtuálním světem?zkus někdo kecat v debatách ,odreaguješ se(nemyslím ted sociální síte)
p.s.: jo a taky jsem vždycky zkoukla všechny díly Sexu ve městě,taky mi to pomohlo,nemusel jsem se vykecávat kamarádkám.Co si budem povídat,po celém světě jsou ty vztahy stejné,já u toho kolikrát brečela jak želva (až tak mě to připomínalo mou situaci)
tazatelko- babajaga má pravdu,přepadají tě depresivní myšlenky,ty jsou spojené s pocitem samoty,beznaděje a hlavně s nízkým sebevědomím,které dostalo tím rozchodem kopanec.To je potom začarovaný kruh.Já třeba nešla ven,kolikrát ani do večerky před domem,byla to hrůza,když mě někam kamarádi vytáhli,byla jsem spíše na obtíž,bez nálady,bez jiskry
.Opravdu to chce zvýšit sebevědomí a svět bude potom hezčí,chvíli to potrvá,nečekej zázraky hned,ale najdi si koníček,sport něco kam se zapíšeš a potom tam za každou cenu vlezeš a už nebude cesty zpět.dej si to jako příkaz sama sobě,řekni si musím chodit tam a tam a uvidíš jak se to zlepší.
Chápu jak to myslíš, ale já sem velice nedůvěřivý člověk. Většinou lidem v mém okolí nedůvěřuji a bojím se. Uzavíram se do sebe. Snažím se pro ostatní být nevidiitelná. :/
jop snažím se úplně uniknout, uzavřít se. i lidi okolo říkají že sem úplně odlišná jak oni. Prostě se nesměju čemu oni a tak. Taky sem zažila hodně urážek na mojí osobu dost mě to vzalo. snažím se prostě přestat existovat ne že bych nezkusila i tu nejhorší variantu. Ale nevím jak z toho začarovanýho kruhu ven
Když už mělo dojít k rozchodu, buďte ráda, že se to stalo tehdy, když jste ještě nebyli manželé, neměli děti...To by byla horší situace. Víte, kolik dvojic se rozejde? Kolik jiných dvojic se sejde?
Vy se příliš litujete - nedůvěřuji lidem, chci být neviditelná...Vzpomeňte si, jak a kde jste se seznámili. A podobně se seznámíte s někým dalším. Když si Vás jeden muž všiml, určitě v sobě máte něco, co muže přitahuje. Buďte příjemná, veselá, mějte ale současně vlastní názory. A uvidíte, že časem najdete někoho jiného. Jaga.
Bavte se, sportujte, rozvíjejte své koníčky. Buďte příjemně naladěná. Už naši předkové zpívali: Na ránu je flastříček, na Mařenku Pepíček. Tak brzy najděte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.