Ahoj, Prosím máte nějake rady čim nejlépe cestovat do Švýcarska? Bylo by to max na 3 dny. Cena letenek se nám zda neumrena k času a dálce. Přemýšlíme nad vlakem a raději se vyvarovat autobusu. Prosím máte nějake zkušenosti, nebo rady? Děkuji. Klidne i tim letadlem, ale dohledal jsem letenky jednosměrne za 4000,-. :/
Zkuste se podívat na server,který nabízí spolujízdu kamkoliv.Pak se stačí jen zaregistrovat a na jízdu se přihlásit. Server například www.blablacar.cz Zaplatite víceméně jen příspěvek řidiči na benzín. Já volím raději řidiče,kteří jezdí častěji a mají dobré hodnocení od spolucestujících.
kepler*
Konkrétně na Curych jsem se nedíval, ale chci letět do Frankfurtu a tam jsem narazil na letenky za pár stovek z Katowic (Rynair, Wizzair). Tam to mám blíž, než do Prahy. Zkus pohledat tam:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.