Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchy kašel vs dítě

Od: marky2006* odpovědí: 4 změna:

Prosím kdo mě poradí dcera 4roky má suchý kašel nechce si dát žadné léky,žádné sirupy prostě nic.Všechno jí natahuje na blinkání.Nevím co sní.Teploty nemá.Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asa*
hodnocení

2x

Dejte ji Robitussin junior do čaje.

dejavu*
hodnocení

0x

Inhalaci jste zkoušeli?

kyticka*
hodnocení

0x

Snažte se co nejvíc zvlhčovat vzduch v místnosti -mokré ručníky na radiáory apod pokud topíte kamny?-hrnec s vodou ať se prostě zvlhčuje vzduch . A myslím,že 4leté děcko si nechá lecos už vysvětlit a ví,že když mu řeknete to musíš spolknout bude ti líp ,tak to udělá -třeba se poprvé i poblinká ,ale věřte ,že druhá dávka sirupu už bude bez problému. Dcera ,když byla malá tak se jí také nad vším obracel žaludek - aspoň vyzvrátila hleny, které měla v žaludku. Nejspíš to bude bronchitida. -Takové štěkání . Lékař Vám musí pomoc ,sama ji netrapte -tím oslabujete její tělíčko. Zkuste sama ,jak byste dlouho vydržela mít takový kašel. Přeji klidné a hezké vánoce.

zuzee*

Já dávám dětem stoptussin sirup - je na suchý i vlhký kašel a kapu do čajíčku a děti to ani nepoznají. Syn sirupky vypije - rád, ale do dcerky mám problém sirupy dostat. Taky se nadavuje , plive to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma suchý kašel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]