Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo doporuči nebankovni pujčku

Od: letec* odpovědí: 9 změna:

Dobry den všem! Potřeboval bych půjčit 50 až 70000 Kč. Potřebuju na dobu 10 dnů.Většina nabizi od 6 měsíců. Ale chci se zeptat spíš na to komu můžu věřit aby nenaletěl na půdvodniky pro to že do teď neměl jsem žádní zkušenosti. Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Nemůžete věřit nikomu, do nebankovní půjčky bych vůbec nešla, pokud to není od někoho, koho osobně dobře znáte, třeba v rámci rodiny.

arecibo*

Jeden z dalších důvodů, jak si rozvrátit rodinu...

Když už, tak jen písemně. .

jirka22*
hodnocení

0x

10 dnů je tak krátké období, že z pohledu výnosu věřitele je obchod bezvýznamný, o výši pohledávky raději nemluvě. Jak vám radí kolega výše, tak si ty peníze půjčte od rodiny, zaměstnavatele nebo kamarádů.

arecibo*
hodnocení

0x

Zastavit svou nebo něčí nemovitost (s jeho souhlasem).

montgomery*

Zastavit nemovitost kvůli pár desítkam tisíc půjčky je ta největší pitomost, kterou jsem kdy šlyšel. Sorry.

arecibo*

Tak a teď poraďte tazateli.

doplněno 21.12.09 21:52:

Později jsem se podíval, a zjistil, že jste reagoval níže. Nicméně ne každý svým příjmem dosáhne na KK. Já nedosáhnu rovněž kvůli tomu, že nemám žádný, ani pozitivní záznam v SOLUSu...

montgomery*
hodnocení

0x

Co kontokorent k běžnému účtu, případně kreditní karta? Když ovšem vidím tu částku a potřebnou dobu k půjčení, tak to vidím zase na nějakou výhodnou investici. *zed*

technikjirik*
hodnocení

0x

z nebankovního sektoru si půjčovat je vždycky průšvih... snad zkuste spíše rodinu nebo známé, když si jste tak jistý, že za deset dní budete mít prachy zpět

tygrioko*

Bylo by to nejlepší řešení. Dnes nevíte, jestli ještě zítra budete mít práci. Už jen proto je to risk si půjčit od nějakého sektoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]