Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte mi s mužem

Od: macinka* odpovědí: 13 změna:
Jak se mám chovat k muži, se kterým jsem se vyspala a chtěla bych zase. Vím, že on to chce také, ale nevím kdy, jak..Mám mu volat, mailovat, sms-kovat? Nebo počkat až se ozve sám. Chlapi, co vy na to? Co je pro vás nejlepší?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jesli si si jistá zájmem vobou,klidně zavolej,třeba čeká jen na to.Nic tim nezkazíš.SMS nebo maila bych neriskoval,nevíš kdo to bude číst
macinka*
hodnocení

Děkuju Kibici za radu, opravdu čekal až se ozvu. Sice jsem nezavolala, tu odvahu jsem nenašla, ale poslala jsem mailem takový smyslný obrázek s přáním dobrého dne a fakt se chytil. Díky M.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já bych spíš volil osobní kontakt. Přeci jenom se jedná o dosti choulostivou záležitost.
al bunda*
Někam si spolu zajít a pak nechat věcem volný průběh.
macinka*
hodnocení

Díky Spidere za radu. S Kbicem jste mě přesvědčili, že se můžu ozvat první. Hezký večer M.
honzek11*
osobní kontak bych preferoval taky ale us to mas asi vyreseny takze to us je jedno *smich*
macinka*
hodnocení

Už je to tady zase! Asi to ukončím (ale strašně nerada, protože mi je s ním skvěle). Když mě chtěl dostat, tak mi tři měsíce stále psal, volal, najednou jsme se pořád potkávali. A když už mě dostal, tak mi sám od sebe nenapíše, jen se zeptá jestli mám čas se setkat a píše tak úžasné věci, že nejsem schopná říci ne. Představovala bych si, že mi aspoň každý den pošle pozdrav. Když se zeptám, jestli toho necháme, tak on v žádném případě nechce, ale řekne, že když to já chci, ať řeknu dost já. Připadám si vlezlá, když mu každý den mailnu nebo napíšu SMS. Nemyslím, že jsem zamilovaná, jen poblázněná úžasným sexem. Pro doplnění, já jsem vdaná, on žije s přítelkyní a u obou ten vztah umírá. Řekněte mi prosím: jsem normální, mám říct dost, co si asi o mně myslí...? Nechci tlačit na pilu, ale asi tlačím. Díky M.
al bunda*

Co blbneš? Kluci jsou strašně plachá stvoření, řídí se logikou a mají rádi jasno.. Představ si tu nejistotu, která cloumá s ním! PROSTĚ MU ŘEKNI, CO CHCEŠ A NEČEKEJ, ŽE SI NĚCO DOMYSLÍ. Náznaky nefungují - kluci jsou od přírody slepí a hluší. Už Kristus říkal něco ve smyslu: "Řeč budiž jasná. Ano-ano, ne-ne. Návod k použití muže najdeš na www.zivotzeny.pis/.... Zajdi tam, počti si a zamysli se. A neblbni. Ten další bude naprosto stejně slepý a hluchý, jen s ním už třeba nebude tak dobře...
Hezký den.

macinka*
hodnocení

Al bundo, ať čtu kterýkoliv Tvůj příspěvek na jakýkoliv problém tady na té adrese, tak jsi skvělý. Navštívila jsem i Tvůj odkaz na www stránky, v podstatě jsi mi to napsal výše stručně a jasně. Ale zajímáš mě Ty, už jsi velký kluk, že tolik víš a máš takové zkušenosti? Děkuju Ti, uklidnil jsi mě, cloumají se mnou pochybnosti, rozum se mi někam vytratil a nechci nic zkazit. Měj se hezky M.
al bunda*

poradte.cz/.... Jsem už celkem hodně velký kluk - najdeš to v té diskusi. Jestli chceš konzultace neveřejné, je tady pro registrované interní pošta - zaregistruj se a napiš mi, můžeme pokecat.
Hezký den.

elbunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Chovej se jako dospělá ženská,ne jako kdyby ti bylo pět let.
macinka*
hodnocení

Fakt to tak vypadá? Na pět let? No to je strašný! A to jsem si vždycky myslela, že jsem normální ženská. To jenom tady se ptám a čekám, že mi nějaký muž napíše popravdě, jestli nedělám něco špatně. No tak dík, no... M.
al bunda*

Neber toho troubu vážně, neví co mluví. Neděláš něco špatně, jen nevidíš souvislosti a neuvědomuješ si, že kluci jsou "jiný živočišný druh". Jednají jinak a chovají se jinak, než bys čekala. Je milé, že se snažíš pochopit a porozumět.
Držím pěsti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]