Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení a zima zároveň

Od: misa94 odpovědí: 5 změna:
Dobrý včera večer jsem si šla lehnout se slabou bolestí hlavy v noci jsem se probudila spocená pod dekou ale zároveň jsem se klepala zimou (tohle se mi stalo poprvé) a ráno mě bolí svaly. Nevíte co by to mohlo být? Je mi 23 let.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Napadá mne jenom chřipka, může být mnoho různých důvodů, které neznám.

hodnocení

3x

Nevím, ale myslím si, že je to blížící se reakce na infekci, vlastně inkubační doba. Imunita se probudila a snaží se bojovat.

misa94
hodnocení

Budu rači za tu chřipku, sice se taky nehodí teď před zkouškovém ale snad lepší, nemůže to být jen z únavy? Moc toho nenaspím kůly dojíždění na vysokou.

"Kůly dojíždění na vysokou..." / No comment /.

Jinak k dotazu,vypadá to opravdu na chřipku,ta má tyto příznaky.

Mudr. Vám to poví přesně a fundovaně.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že se Vám sešlo zkouškové období a chřipkové období. Horečka + zimnice + bolest svalů = chřipka. Chtělo by to ulehnout, vypotit se a neroznášet chorobu dál. Takže, čajík, prášky a česnek. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]