Dobrý den, mám problém s holkou. Jak nečekané, že? Jde o tohle. Dlouho jsem se snažil a věděla, co k ní cítím, aké nijak to nedopadlo, ale chtěl jsem s ní zůstat kamarád, protože jsem su s ní rozuměl, vždy jsme spolu měli o čem mluvit. Nebylo to takové to tzv. mrtvé ticho. Tohle bylo ještě před prázdninami. Poté odjela do USA, přes léto jsme si vůbec nepsali. Taky měla určitě hlavu někde jinde. Po prázdninách, kdy jsme se zase viděli ve škole, tak jsem viděl, že už to není ono, jako předtím až jsme se přestali bavit. Na konci měsíce jsme jeli do Prahy ze třídy na 3 dny. Jeli jsme spolu v kupé ve vlaku společně s dalšími 4 spolužáky. Dokázali jsme se normálně v pohodě bavit a vypadalo to, že by se to mohlo vrátit, tak jak tomu bylo předtím, dokonce mi i dala tel. č. A pak po Praze se zase z ničeho nic přestala se komunikovat. Samozřejmě jsem zkoušel se bavit, ale moc to nešlo. No aby toho nebylo málo, tak na konci října onemocněla, a tak nějak jsme si zase začli psát. To trvalo asi jen tak týden. Od té doby jsme se spolu nebavili. I když jsem se snažil už jsme se nebavili. V prosinci to vygradovalo, že na stuzkovaku mi dala z nějakého důvodu facku a to jsem se s ní celý večer nebavil. Sice byla opilá, ale to nic neznamená. Vypadala, že je z toho, tak celkové nešťastná. Poté se už nic nedělo. Po novém roce hned první den ve škole jsme omylem oba přišli dříve do školy, protože jsme si nevšimli, že nám odpadla hodina. No byl to zvláštní pocit, ale dokázali jsme se bavit a zda se mi, že to jde o něco lépe než na podzim min roku. Mám dále čekat, jak v tom bude chtít pokračovat? Protože před tím mi řekla, že na ni moc tlacim. I když mi to moc tak nepřipadalo a nechci to pokazit. Škoda, že ty ženy nejsou tak jednoduché, jako chemie.
Podle mne žádný čas nemáte, protože ona (zřejmě) o další komunikaci nestojí.
doplněno 10.01.18 15:46:
Pokud se s Vámi baví v situacích, kdy není vyhnutí → např. v tom kupé nebo tam, kde jste sešli jen vy dva, znamená to jen, že je slušně vychovaná, že se k Vám neobrátila zády. (Sama by Vás nevyhledala, konverzaci nezačala, ...)
an6r3w*
Právě me máte, že se po nějakou dobu dokáže bavit a pak zas ne. Holt divné. Co se dá dělat no.
eunuch
pusti to z hlavy. Pěkných a rozumných holek je fůra. Že je krásná? Je to kráva! Časem to sám zjistíš
je fakt, že některé holky mají chování dost nevyzpytatelné a zvláště tehdy, když mají vypitých pár deci. Mě na školním plese jednou jedna liskla, protože jsem sahal na jiný zadek, než na ten její. Tím jsem ji velmi urazil, protože jsem přece měl poznat sám, který zadek je ten správný. A já jsem udělal blbost. Místo toho, abych jí ten její zadek hned taky začal osahávat, pocítil jsem velkou křivdu a rozhněval jsem se spravedlivým hněvem. Chyba lávky. Byla to šance, kterou jsem zahodil.
Radu pro tebe nemám, ale mám obavy, že nic nenaděláš, protože tě ta tvoje vyhlédnutá nechce.
To je zákonité v lásce. Čím víc se snažíš, tím víc ona uniká. Není do Tebe zamilovaná a ta Tvá oddanost jí vadí. Přímo jí tím ztrácíš i jako kámošku. Jediné, kdy ona může projevit zájem bude, když si jí absolutně přestaneš všímat, případně se budeš věnovat jiné dívce. Pokud ona i tady nezpozorní a nepříjde, tak to máš asi marné.
Dobrý den. Ale, no tak... opilá holka vám dá facku, moc se s vámi nebaví a vy ještě po ní toužíte? Nechápu. Tolik je holek okolo vás a vy chcete jen tuto jednu. V čem je tak výjimečná? Má zlaté vlasy, nebo co? Být vámi, obrátím svou pozornost úplně jinam a na jiné děvče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.